Andlig & Medial Coachning online

Den personliga, andliga och mediala utvecklingen är livslång och ingenting man gör under en eftermiddag eller ens en helgkurs. Att jobba med sig själv tar tid och det kräver att man ibland måste möta sidor hos sig själv som kanske verkar skrämmande.


Här får Du en skräddarsydd coachning, där Din utveckling står i fokus. Varje månad får Du 30 min coachning via telefon, med fokus på din andliga och mediala utveckling. Obs att det inte är någon medial vägledning. Önskar du vägledning i personliga frågor, ber jag dig att boka en privatsittning eller vägledning.


Det här får du:
  • Allmän och personlig vägledning sänd till din e-post varje vecka
  • En meditation sänd till din e-post varje vecka
  • 30 min. coachning via telefon varje månad*
Pris: 420kr/ månad
*Coachningsamtalen förbokas och du får förslag på tider. Om ingen av tiderna passar, kan jag tyvärr inte erbjuda någon annan tid. Detta för att jag har många elever och klienter.

För vem är den här coahningen?

Den här Andliga & Mediala coachningen är för dig, som förstår att det yttersta ansvaret för din egna utveckling, ligger hos dig själv. 

Du är medveten om att den andliga och personliga utvecklingen tar tid och ingenting som kan stressas fram. 

Du förstår också att utvecklingen är just personlig och kan inte jämföras med andra. Vi befinner oss alla på olika plaster och frekvenser i livet och tar till oss saker på olika sätt. 


Får jag diplom eller kursbevis?

Nej, det får du inte. Det här är ingen utbildning, utan en personlig coachning för dig i din andliga utveckling. För att få ett diplom eller kursbevis, hänvisar jag dig till någon av mina andra kurser och utbildningar.

Onlinebokning

Här anmäler du dig till din Andliga & Mediala Coachning online

Skapa din hemsida gratis!