Andligt Retreat

Anmälan stängd

Välkommen till vackra Värmland och Fryksdalens magiska skogar. Här finner du en plats för andlig och fysisk återhämtning, på gården Kammer´n.  I avslappnande miljö, får du här möta dig själv och finna inre ro tillsammans med djur och natur. 


Vad är ett andligt retreat?

Ett andligt retreat är precis som det låter; en tid och plats för dig att få återhämtning och fördjupa dig i din själs innersta resa och mening. Under tre hela dagar, får du komma dig själv närmare genom meditationer, skogsbad, andligt skapande och andligt måleri. Du övernattar på gården i den mysigt inredda ladan och vi äter frukost, lunch och middag tillsammans. Inne i huset har du tillgång till dusch och toalett.

 På kvällarna finns det möjlighet att bada i den lilla sjön Hällsjön. Du kan också, om du vill, sätta dig i lugn och ro och meditera i fårhagen eller filosofera med grisarna. Vi kan tyvärr inte ta emot allergiker av den anledningen att vi befinner oss i naturen med djur omkring oss. På gården finns också katt, höns och ankor. 

Incheckning Torsdag kl.16.00 

Utcheckning Söndag kl.16.00


Hur kan en dag se ut?

Ett andligt retreat ska vara avslappnande och ge inre harmoni. Därför är alla aktiviteter självklart valfria, men rekommenderas varmt, för din personliga och andliga utveckling.  Såhär kan en dag se ut:

 kl.07.00 Morgonmeditation 

kl.8.00-9.00  Frukost

kl.10.00 Meditativ vandring med skogens väsen. Här stannar vi en stund i skogen för meditation, reflektion och kommunikation med våra guider, kraftdjur och förfäder

kl.13.00 Lunch 

kl.14.00 Andligt skapande (t ex tillverka egna rökelser, drömfångare etc.)

kl.16.00 Fika 

kl.17.00 Grupphealing 

kl.19.00 Middag 

Du kommer ha möjlighet att boka privatsittningar och medial vägledning med Anna eller Marie, som båda är utbildade medium. Alla aktiviteter är valfria och ingår i ditt andliga retreat. Personliga sessioner bokas enskilt och betalas på plats med swish eller kontanter. 

Vilka är vi?

Gården drivs av Marie och hennes man  Chrille, som tillsammans skapat en magisk plats, dit man hela tiden längtar tillbaka. 

Marie är utbildat medium, med en naturlig och varm kommunikation med andra sidan. Hennes kärlek till andevärlden gör hennes kommunikation ärlig och unik och hon har under större delen av sitt liv förstått att andevärlden vill prata med henne.  Hon jobbar som medium och tar emot klienter som önskar vägledning och kontakt med sina nära och kära på andre sidan.

Chrille är en naturlig healer och djurkommunikatör och han har en mycket speciell och unik kontakt med djur. 

Anna är prästinna, healer och medium. Hon lär ut mediumskapet och jobbar inte så mycket längre med privata sessioner, utan lägger mera tid på livet som prästinna och healer. Som prästinna jobbar hon utifrån Moder jord och universums energier. Hon utför ceremonier och trumresor och är även certifierad regressionsterapeut och har hjälp många människor att finna tillbaka till sina tidigare liv. 


Vad får jag?

Du kommer ha tillgång till allt du behöver för att nå maximal avslappning och inre frid. 

Du får: 

3 övernattningar 

frukost, lunch och middag i tre dagar, samt fika

fri tillgång till alla aktiviteter: 

- 3 morgonmeditationer 

- meditativa vandringar 

- Andligt skapande 

- Andligt måleri på canvas 

Fri tillgång till alla meditationer: 

- Tidigare liv 

- Dina chakran 

- Möta dina guider 

- Möta naturens väsen 

- Möta ditt kraftdjur 

- Möta din skyddsängel och många, många fler

Andlig och medial coachning 

Healing 

Lära dig kommunicera med änglarna


Gården Kammer´n

Kammer´n ligger djupt in i de värmländska skogarna i närheten av sjön Hällsjön. Gården har anor från 1894 och drivs nu av Marie Winsten och hennes man Christer Johansson. Tillsammans har de djuren och naturen runt knuten och önskar dela med sig av det fantastiska landskapet med andra.  

Tillsammans med Anna vill de nu skapa en andlig fristad, där man kan få tillfälle att finna sitt inre lugn och sin livsväg.


Pris och bokning

I samband med bokning, betalas en bokningsavgift om 1.500kr Resterande belopp ska vara oss till handa senast 30 dagar innan startdatum.  

Pris: 5.300kr

Boka din plats idag!

Du kan nu skicka in en intresseanmälan inför 2023

Skapa din hemsida gratis!