Köpevillkor mediumutbildning

Kunden köper tjänsten Mediumutbildning och förbinder sig att betala hela summan om 6000kr eller vid delbetalning 6378kr. Betalning sker i samband med anmälan och vid delbetalning betalas 3190kr vid anmälan och efter 6 månader, görs andra delbetalningen om 3190kr. 

Utbildningen sker på distans och kunden får via mail sitt kurskompendium som pdf. fil samt resterande kursmaterial i form av zoom möten som sker live. Kunden får också tillgång till en privat facebook grupp där alla nödvändiga meditationer läggs upp. 

Mediumutbildningen startar en gång/år; 10 februari. Anmälan är öppen 1-31 Januari 

BETALNING

Kunden förstår att utbildningen köpes som ett paket och om kunden av någon anledning väljer att avbryta utbildningen så betalas ej pengar tillbaka till kunden. 

Kunden betalar hela, eller del av beloppet i samband med anmälan.

1. Betala hela summan om 6000kr

2. Delbetalning; I samband med anmälan betala 3189kr och inom 6 månader, betala sista delbetalningen om 3189kr. Summan faktureras till kunden. 

ÖVRIGT

Kunden förstår att utbildningen ej är ett behandlingsprogram och kan ej förvänta sig personlig vägledning under utbildningens gång. 

Om deltagaren ej har möjlighet att delta i zoom mötet live, finns det tillgängligt upp till 7 dagar efter aktuellt datum. 

Senast uppdaterat: 2021-08-11Skapa din hemsida gratis!