Är du redo för svaren du får?

08.09.2021

Hej fina läsare!

Det här blogginlägget kommer som en liten påminnelse om, att vi alla går mot upplysning och energihöjning. Vi har vara egen väg att gå och olika sätt att ta oss till vårt mål. Finns egentligen inget som är varken bättre, eller sämre, än något annat. Vad som är viktigt är att lyssna till sitt hjärta och följa den inre rösten.

Jag har märkt att många finner det svårt att lita på sin intuition. Något som tyvärr försvårar vägen framåt, eftersom man då inte är helt villig och öppen, att ta emot de budskap och vägledningar man behöver. Många verkar tro att svaren alltid finns i händerna på någon annan och när de uppmanas att söka svaret inom sig, blir de stötta. Många gånger när en fråga ställs, så är inte personen redo att höra svaret och då kommer också svaret att vara obegripligt. 


När man använder sig av kort, pendel eller vilket verktyg man än vill använda till hjälp i sin vägledning, så behöver du vara öppen för att ta emot de svar som kommer till dig. Det gäller även om du söker svaret hos ett annat medium. Är du inte redo att ta emot svaret på din fråga, så kommer du heller inte förstå det som presenteras för dig. 

Det är många som frågar mig varför deras tarotkort ger så konstiga svar, eller kanske fel svar (?) och det beror oftast på två saker;

1. Du har ställt en svävande fråga

2. Du är inte redo att höra svaret

Bägge dessa påståenden gör ofta personen lite stött, sårad och ibland även helt oförstående. 

Här handlar det om att ha den tillit man behöver, för att tillåta dina andliga guider att hjälpa dig framåt, i den takt som är bäst för dig. Många vill framåt alldeles för fort och blir frustrerade över att ingenting händer och att det som händer, är utom deras kontroll eller förståelse. Det betyder inte att du aldrig kommer att komma dit, utan att du inte är redo för det just nu. Det finns annat du behöver först, för att senare komma dit.När det händer, ta ett steg tillbaka och reflektera över det du hittills åstadkommit eller förstått. Meditera varje dag och finn ditt högre medvetande, där du också finner dina svar. Ha tillit till att du kommer fram, även om du inte alltid vet hur eller när. Be dina guider om stöttning och lita på att den kommer. Be dina änglar om råd och lita på att det kommer. 

Ha inte för bråttom fram, utan låt din utveckling ta den tid som den behöver för att få befästning inom dig. Lär dig om dina chakran. Lär dig hur de känns när de är öppna och hur de känns när de är stängda. Lär dig förstå dina känslor och din kropp. Mycket av det som händer på det eteriska planet, följer med in i det fysiska och påverkas oss. 

Ta ansvar för dig själv och din utveckling.. Det är bara du själv som i slutänden ska behärska tekniken att meditera, spå eller kommunicera med andra sidan. Det kan ingen annan göra åt dig och det kräver tid, tid och lite mera tid. Det sker  inte av sig själv och om du inte ger energi till dig själv, så kommer inte dina andliga guider att göra det heller. De ger dig en möjlighet, en till möjlighet och ännu en. Men om du aldrig tar dem, så kommer möjligheterna snart att försvinna och då blir resan så mycket svårare. För då behöver du vinna tillbaka dina guiders förtroende och ännu en gång bevisa för dem, att du menar allvar med din utveckling. De gör ingenting utan din tillåtelse, för den fria viljan, är helt och hållet din. 

När du bestämmer dig för att ta itu med din andliga utveckling, var säker på att du är redo att få till dig de svar som kommer längs vägen.

Du kan bara ta dig framåt genom att jobba med dig själv och dina känslor. Känslorna sitter i kroppen och när du börjar jobba med dina chakran, så frigörs många känslor som kanske suttit fast under lång tid. Undangömda och bortträngda i hopp om att aldrig mera se dagens ljus. När du jobbar dig igenom alla de känslorna och blockeringarna, så är du redo att öppna upp och ta emot de högre frekvenserna och träda in i en högre dimension. Detta är ett livslångt arbete, för vi lever ju våra liv varje dag, varje timme och varje minut. Vi upplever nya saker och känner något nytt varje dag. Känslor som hela tiden måste bearbetas och släppas. 

Så, är du redo att höra svaren du får?


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna

Nu pågår arbetet med att överföra alla mina kurser till onlinekurser. Det innebär att de kommer ske via zoom eller komma till dig som förinspelade videolänkar. Det betyder att du inte behöver lägga tid och pengar på att resa hemifrån, utan kan enkelt delta i mina kurser hemifrån. 

Under hösten kommer jag återuppta meditationscirklarna och ska även försöka få dem online, så man kan sitta hemma i lugn och ro.

Skapa din hemsida gratis!