Årets sista fullmåne!

16.12.2021

Veckorna bara flyger fram och nu ser vi fram emot årets sista fullmåne, som sker i tvillingarnas tecken.  

Tvillingen står för två olika sidor; den dödliga och den odödliga. Precis som du består av en själ och en kropp. Dödlig och odödlig på samma gång.  Vi behöver se på våra från från det perspektivet och bejaka vår andlighet för att finna den nödvändiga balansen. Det är allt för lätt att försvinna in i den materiella världen. Den dödliga världen.  

Det här är den sista fullmånen för 2021 och energierna är kraftfulla och höga. Du kan uppleva en starkare vilja och förmåga, att kommunicera med andra stjärnor och galaktiska varelser. Kanske märker du också av andra entiteter omkring dig, som olika väsen.  

Den här fullmånen kan ge dig en och annan överraskning. Speciellt om dig själv. Här får ditt inre utrymme att växa och träda fram och du kanske inte vet själv vad som gömmer sig innanför skalet. Den här transformationen har du jobbat fram under några veckors tid och nu är du redo att se

Vad är redo att komma fram? 

Vad är du redo att utveckla? 

Det nya året är inom räckhåll och 2022 bär med sig stora möjligheter.  Ta tillvara på det som finns inom dig och det du är bra på. Lita på dig själv och dina förmågor. Kan det vara nu som det är dags för din stjärna att lysa? 

Blicka inåt och var inte rädd för vad den här fullmånen vill att du ska se om dig själv. Någonting är redo att komma upp till ytan och det är dags för dig att förvalta dig själv på bästa sätt. Ta emot dig själv inifrån och använd din feminina energi för att helt och fullt stå i den egna kraften. Vi får stöttning när Venus strax efter den väntade fullmånen, går i retrograd och jobbar med ditt hjärtchakra. Venus jobbar också med våra relationer, både till oss själva och andra. Nu kan du se lösningar eller våga ta klivet som du så länge väntat på. Den här fullmånen är ett stort kliv framåt för dig i din personliga och andliga utveckling. 

Lev livet genom ditt hjärta och våga tro på kärleken! 


Jag önskar dig en magisk fullmåne! 


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna
Välkommen att anmäla dig till nästa års Prästinneutbildning, 

som startar 2/2-22 

Under ett år och en dag, får du gå genom Prästinnans tempel och årshjul och fördjupa dig i de gamla lärorna. Tempeldörrarna står öppna och stänger 22 januari. 

Kursen sker via zoom och du kan enkelt göra den hemifrån. 


Skapa din hemsida gratis!