Ett hälsosammare liv!

16.04.2021

Jag har funnit något som verkligen fungerar och jag blir lyrisk bara vid tanken!

Jag pratar om FitLine!

Om man är som jag, så är man en sökare och man är villig att testa, för att få resultat. Det har jag gjort många gånger och nu har jag verkligen fastnat för en produkt som jag fått goda resultat av och som jag verkligen kan stå för.I december 2020 kom det in två fantastiska kvinnor i min butik. Antagligen så såg de att jag var utsliten och hade arbetat för mycket och vilat för lite. Jag har nämligen inte haft mer än sammanlagt 12 veckors semester på 22 år.

Jag trodde faktiskt inte att jag var så påverkad av hur jag har levt mitt liv. Jag har alltid varit på språng och haft ett, två eller tre projekt på gång samtidigt. Det har i sin tur resulterat till att min kropp varit tvingad till att använda sina reservdepåer. Jag hade inget lager kvar av varken vitaminer eller mineraler. För att inte prata om min energi, som verkligen gick på reservtanken.

Hur kan det då komma sig att kroppen inte säger ifrån?

Det har den faktiskt gjort, men jag har inte lyssnat och inte velat förstått att vad den behöver.

Jag är och alltid varit en inbiten hästmänniska. Hästar är livet och jag har för det mesta haft en häst eller två vid min sida. De ger verkligen energi, men de kan också dränera både kroppen och plånboken. För att ha råd att betala för mina älskade hästar, så har jag alltid sett till att jobba. Jag har ingen annan att skylla på, än mig själv. 

Att jobba med hästar sliter nåt oerhört på kroppen, särskilt om man inte tar hand om den på rätt sätt. Efter ett antal vurpor, så har min kropp fått den ena törnen efter den andra, utan att jag gjort vad som krävts för att den ska läka på ett bra sätt. 

När jag då startade med FitLine i december 2020, så har min kropp väntat ca 20 år på att få det den behöver = vila och rätt näring.

Det första som hände, var att jag fick energin tillbaka. Jag sov himmelskt gott och jag orkade med dagarna på ett helt nytt sätt. 

Efter några veckor märkte jag skillnad även på humöret. När man jobbat lite för mycket och inte gett sig själv den balansen som man så väl behöver, så tär det även på humöret. Numera är humörsvängningarna betydligt lättare och jag känner ett jämnare flöde av energi.

Efter ytterligare några veckor, så kom glansen och styrkan tillbaka i mina naglar. De som alltid delat sig, gått av och varit sköra, är nu starka och hållbara.

Nästa grej som hände, ser jag nästan som ett mirakel. När jag var 10 år så nöp jag fast mitt högre pekfinger i ytterdörren. Jag skulle stänga igen dörren och märkte inte, förrän efteråt, att jag hade pekfingret i kläm. Det blev minst sagt trasigt och efter den skadan, så har mitt finger varit krokigt. Tyvärr så har jag ingen bild på eländet, men det har varit ett samtalsämne vid familjemiddagar och mitt pekfinger har varit till beskådning till min lillasysters förtjusning. Efter att ha ätit FitLine i ca 3 månader, så satt jag och mina fina kollegor och pratade om effekterna av produkterna. En av dem säger att det hjälper till att läka ärr, så jag tog en titt på mitt finger, som även haft ett ärr vid sidan av nageln. Ärret var borta, men inte bara det. Fingret var rakt! Jag trodde knappt mina ögon och jag jublade högt och visade de andra. 

När jag gav min kropp den näring den behövde och mineralerna som behövs för att läka, så läkte mitt finger. Om inte kroppen har tillräckligt med energi och näring i kroppen, så läker den sina skador, men inte till 100%. Nu är mitt finger helt läkt. Men det skulle ta 27 år innan jag gav min kropp de rätta möjligheterna. 

Det som gör de här produkterna så speciella, är att de är vattenlösliga och kan därmed inte överdoseras. De har ett unikt Näringstransport Koncept (NTC). Alla näringsämnen transporteras direkt ut i cellen på 10 min. med ett upptag på 96-98% Den egenskapen har jag ännu inte hittat i några andra kosttillskott och tack vare det, kunde jag se snabba resultat.

Jag förstår nu vad jag behöver för att må bra och vad min kropp behöver för att fungera på ett hälsosamt sätt. 

Ge din kropp de rätta verktygen , så kommer den att hålla länge. Kom ihåg att kroppen du har, är bara till låns. I nästa liv får du en ny kropp, ett nytt liv och nya läxor. Se till att lära av det här livets misstag och lärdomar. Den läxan har jag verkligen gjort!

 Jag är nu återförsäljare av produkterna och jag berättar gärna mera. Du är välkommen att kontakta mig via mail anna@sacredjourney.se Du kan också gå in på hemsidan och läsa mera om FitLine och företaget bakom produkterna. Läs mera här.

Tack för att du tagit dig tid att läsa och att du besökt min hemsida. En nyhet är att du nu kan få 

Andlig & Medial Coachning online.

Det betyder att du varje vecka får:

  • En personlig vägledning sänd till din e-post
  • En alläm vägledning sänd till din e-post
  • En guidad meditation sänd till din e-post
Förutom det, så får du också 30 minuter coachningssamtal via telefon varje månad.
Allt till plriset av 350kr / månad. 
Du prenumererar på tjänsten och den fortlöper så länge du själv vill.
Anmäl dig till Andlig & Medial Coachnin här


Du kan nu också delta på distanshealing som jag sänder Varje Fredag kl.10-11

Alla deltagare får efter avslutad healing ett personligt budskap sänt till sin e-post. Du anmäler ditt deltagande genom att maila till anna@sacredjourney.se

Deltagandet kostar 90kr och betalas med swish till: 123 361 8907

Välkommen med din anmälan!Jag önskar dig en fortsatt fin dag och en härlig helg!

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & FörfattareSkapa din hemsida gratis!