Fullmåne i Vattumannen

24.07.2021

Den 23 juli öppnades Lughnausadh portalen och månen gick in i sin fas av fullkomlighet. 

Årshjulet har sakteligen börjat vända och nu är vi i den första skördetiden och den här portalen är öppen till och med 6 augusti. Den första skördetiden handlar om tacksamhet, den heliga modern & fadern, vatten elementet. 

Låt vatten elementet jobba inom dig och låt det hjälpa dig att rena och öppna upp för din andliga utveckling. Aktivera koderna från den heliga modern och fadern. Den heliga kungafamiljen, som också kan ses som Maria Magdalena och Yeshua, eller den heliga enigheten. 

Vad eller vem, anser du vara den heliga modern & fadern? 

Vem hyllar du som din Drottning? 

Vem hyllar du som Din Kung?

Fullmånens energier kan vi jobba med under tre dagar; dagen innan, den aktuella dagen och dagen efter fullmåne. Här jobbar vi mycket med det inre och att frigöra det som står i vägen för vår utveckling. Det kan handla om både fysiska ting, som emotionella. I din fullmåne ceremoni kan du med fördel använda dig av; Akvamarin och bägare (som symbol för vatten). Be dina guider att visa dig vad du behöver släppa taget om emotionellt och fysiskt.

Idag 24 juli är också en indisk hyllningsdagen; Gura Purnima. En dag att hylla sina guider och andliga lärare och vägledare. Visa tacksamhet för dem som hjälpt dig framåt på din spirituella resa. Jag är evigt tacksam för alla som på ett eller annat sätt hjälpt mig framåt!

- Hur har du kommit framåt? 

- Vem är Du tacksam för? 

- Hur ska du komma vidare?

- Vad skördar du? 

- Vad frigör du?  

- Vem hyllar du?


Jag önskar dig en magisk fullmåne och en utvecklande Lughnausadh

Väl mött )O(

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna


Här kan du läsa mera om de kurser och tjänster jag erbjuder. Du kan boka en privat vägledning där Du får möjlighet att kommunicera med dina nära och ära på andra sidan. Du kan också få Andlig & Medial coahning online. Om det kan du läsa mera här.


Skapa din hemsida gratis!