God Jul!!

23.12.2021

Nu har vi kommit fram till den efterlängtade julen och jag hoppas du får tid till vila, skratt och härlig gemenskap. Julen står för så många olika saker, men framförallt så handlar det om kärlek!

Oavsett varför vi firar, eller vad vi väljer att kalla det för, så finns det en enda grundtanke och det är att ta till vara på varandra och sprida kärlek och tacksamhet. Jag ser mig inte som kristen, utan som andlig och det kan innebära många saker. Många väljer att helt stöta bort den kristna tron. Speciellt om man ser sig själv som hedning eller pagan. Jag skulle vilja säga att de flesta religioner i grund och botten, hör ihop. Tillhör vi inte samma universum?

Det är ingen slump att Jesus föddes för dryga tvåtusen år sedan och det är heller ingen slump att människan såg honom som Messias och gör så än idag. Han var en speciell människa och hans roll på jorden, var att få de blinda att se, de döva att höra och de döda att vakna. 

Han var unik på sin tid och det var inte många som vågade gå ut med sina kunskaper om det själsliga livet som vi alla bär inom oss. Han var, vad vi idag kallar för healer, häxa, präst/prästinna. Liksom hans följeslagare. 

Vi har firat Yule långt innan Jesufödelse och det finns en anledning till varför han föddes vid den här tiden. Universum har en plan för oss alla, men också för det globala medvetandet. Självklart valde Universum en tid och plats, där en global frekvenshöjning var möjlig. Självklart valde Universum att sända ned en stjärna till jorden, för att lära oss vad kärlek och tacksamhet innebär. Självklart sände Universum ned en av de sina till jorden, för att lära mänskligheten vad ett uppvaknande innebär.

Så oavsett om du ser dig själv som häxa, kristen, wiccan, pagan eller hedning, så vill jag bara påminna dig om, att julen/yule är lika gammalt som jorden och att Universum alltid har en plan. Det är vi människor som krånglar till det genom att feltolka, bråka och tävla om vems tro som är äldst, bäst eller vad man nu känner är viktigt att framhäva med just den tron man har. 

Jag väljer att hylla Universum och vår Moder jord och med det också mänskligheten. Jag är tacksam för alla som på något sätt, hjälpt oss framåt och uppåt i vårt andliga medvetande. Buddha, Yeshua, Maria Magdalena, Lady Nada, bara för att nämna några.  Jorden förses med speciella själar med jämna mellanrum, för att vi ska höja det globala medvetandet och nå högre dimensioner. Vi går från den tredje dimensionen in i den fjärde och femte och för att vi ska få med oss alla, så behöver vi speciella eldsjälar som Universum sänder ned då och då. Det vandrar många på jorden just nu och jag hoppas verkligen att de får träda fram och sprida sitt ljus.


Jag önskar Dig en riktigt God Jul!


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & PrästinnaJuliga priser på distanskurser!


Årsvägledning!


Skapa din hemsida gratis!