Jag välkomnar min nya kollega!

14.03.2022

Jag är så glad över att äntligen kunna presentera min nya kollega Marie! 


Livet och jobbet som medium kan ibland vara ganska krävande och att kunna dela det med andra och jobba tillsammans är såå mycket roligare.  Marie är en mycket kär vän till mig och hennes kunskaper och förmågor litar jag på till tvåhundra procent! Att få möjligheten att arbeta och utvecklas tillsammans känns därför som ett stort privilegium för mig.  Du kommer kunna boka privatsittningar hos Marie och vi planerar ett Andligt Retreat under sommaren 2022. 

Du kan kontakta Marie genom mail: medialguidance@outlook.com

Jag välkomnar också våren och håller Moder jord till hennes löfte om en tidig vår. Något hon sa till mig tidigt i år och jag hoppas innerligt att detta kommer att ske. Behöver ljus och värme nu! 

Den här tiden på året sker det många förändringar och det är inte bara i naturen. 2022 är ett mycket speciellt år och du kommer kanske märka att du vuxit markant sedan 2021. Nu menar jag främst på ett personligt och andligt plan. En tillväxt som kan leda till små eller stora förändringar och du kan nu känna dig redo att ta ett större kliv ut i det som förut varit okänt och kanske skrämmande. Detta kan nu kännas lockande och välkommet. Var inte rädd för de förändringar som presenteras för dig. de för dig alltid till en ny hållplats och Du Är Redo att fortsätta din vandring framåt!  

Känslor kan komma att omvandlas och du kan känna ett större mod inför det som finns framför dig. Mod att säga ifrån. Mod att stå upp för dig själv och det Du tror på. Mod att lämna en negativ relation för Ditt bästa. 

Våren kommer med både smärta och hopp. Uttrycket Det gör ont när knoppar brister, är en del av den stora sanningen. Våren kräver sin styrka och energi för att orka växa. Våren ger också hopp om en ljusare morgondag. Något som världen nu verkligen behöver! Omfamna vårens alla energier och förstå att den smärta du känner, finns där av en klar orsak. Kanske är det en smärta som äntligen är redo att lämna dig och föra dig vidare in i ett mognare stadie i livet. En smärta som inte längre behöver betyda sorg och saknad, utan en pånyttfödelse. 

Jag välkomnar framtidens hopp och ber för fred, frihet och kärlek! Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Prästinna, Healer & Medium

Önskar du upptäcka och utvecklas på ett andligt och personligt plan?  

Workshopen Medial Utveckling är för dig som vill lära dig mera om dina mediala förmågor och upptäcka dig själv på ett djupare plan. 

Välkommen till en tvådagars workshop, där du får prova på olika metoder för att kommunicera med andliga guider, änglar, andra sidan och andra entiteter som kan finnas runt omkring oss. 

Du får också prova olika redskap för att se in i framtiden och även för att se bakåt i tiden. 

Du får under två dagar gå in i dig själv genom meditation och göra själsliga målningar. 

Läs mera och boka din plats till vårens mest efterlängtade workshop!

Skapa din hemsida gratis!