Lejonportalen 8/8 Vad det innebär & Ceremoni för att komma framåt

04.08.2021

Vi har gått in i en tid av utveckling och transformation. Perioden mellan 25 juli och 12 augusti är tiden då Lejonportalen står öppen, men 8 Augusti är den officiella dagen för Lejonportalen och då den har som mest kraft.


Portalen öppnas varje år och det händer när Sirius återkommer till jorden efter en tid utom synhåll. I Sverige blir Sirius synlig i Augusti månad.

Under den här perioden är jorden mer mottaglig för en energiökning och en höjning av medvetandet. Nummer 8 är evighetens siffra och liggandes, bildar den evighetssymbolen. Nummerologiskt står 8 för manifestation och kraft. Vilket då också gör det förståeligt att Lejonportalen är som starkast 8/8.

 Man kan se den här perioden som en återfödelse. Många insikter blir tydliga och vi kan uppleva ett ganska abrupt uppvaknande. Om vi är redo för det. Många blundar fortfarande för sin andliga utveckling och vill ändå inte se vad som läggs framför dem. Det jobbar med tredje ögat och har du inte aktiverat ditt tredje öga än, så var beredd på att detta kommer att ske nu.

Födelsen kan också vara smärtsam och inte fysiskt sett i det här fallet. Vi kan däremot uppleva emotionell smärta när vi föds in i det högre medvetandet och tillåter oss själva att se med vårt tredje öga och lyssna med vårt hjärta.  Det innebär att vi kan behöva lämna något bakom oss för att kunna fortsätta framåt.  Det innebär också att vi lär oss och inser nya saker om oss själva och andra.  Något som vi under en tid har anat, men inte velat acceptera. Nu är tid för förändring!

Vi står inför en transformation, som är spännande och ibland livsomvälvande. Det bjuder in till positiva förändringar i livet, tillväxt och fullbordan. Vi finner kraften och modet att förändra vårt liv! 

För att din transformation ska ske så lätt som möjligt, så har jag listat några saker som jag anser viktiga under den här perioden;

Tillåt dig att känna och få tid för dig själv. 

Meditera och finn inre harmoni och balans. 

Drick mycket vatten! Du befinner dig i en reningsprocess. 

Ta dig inte an uppgifter som dränerar dig på energi.


Låt det här vara en tid för dig och ditt välmående, oavsett vilket plan din utveckling ligger på. Känslorna kan komma att svalla och du kan gå från glad till ledsen på tio sekunder. Livet känns turbulent och du kan känna ilska över att du inte gjort vissa förändringar tidigare. Men behåll ditt lugn. Ingenting är för sent att ändra på. 


Ceremoni för att komma framåt

Den här ceremonin är enkel och kräver inte mer än några få  redskap och ditt fokus. Den här ceremonin kan med fördel göras utomhus, på en plats där det inte är för torrt. Tänk på eventuell brandrisk och tänd inte ljus på platser där fara kan uppstå för dig själv eller andra.

Du behöver: Ljus, papper och penna

Sätt dig så bekvämt som möjligt. Tänd ljuset framför dig. Sitt en stund och meditera i tystnad för att komma ned i djup avslappning och tillåta dina tankar att lämna dig för en stund. Ta upp ditt papper och penna och riv fyra pappersbitar. Tillräckligt stora för att skriva på. 

  1. Vad behöver du läka? Här kan det handla om den fysiska kroppen eller emotionella sår som behöver läkas. Var sann mot dig själv!
  2. Vad eller vem, vill du avlägsna ur ditt liv. Kanske finns det personer som inte tillför ditt liv någon glädje eller positivitet.
  3. Vad vill Du fortsätta utveckla?
  4. Vad Älskar du, med dig själv?

Meditera en stund över det du skrivit ned på lapparna. Elda sedan upp lapp 1 och 2. Detta för att överlämna det till universum och verkställa dem. Meditera en stund till över lapp 3 och 4 och om du vill, kan du dra ett orakelkort eller runa, för att få ännu mer vägledning framåt.

När du känner dig redo, så elda upp även lapp 3 och 4. Även detta för att verkställa och förverkliga dig själv och dina drömmar, önskningar och sanningar.


Sirius - och Lejonportalen för med sig koder till oss, som vi kan, o vi är redo, ta emot och aktivera inom oss för att höja vårt medvetande och vår energifrekvens.

Söndag 8/8 kl.15-18  Håller jag en aktivering i min mottagning på Ekebyvägen 54. Sunne

Vad du kan förvänta dig

Att aktivera koderna från Sirius - och Lejonportalen, handlar om att aktivera dina feminina krafter och förkroppsliga de eteriska energierna som kommer från Sirius, Plejaderna, Atlantis, Egypten och den Heliga Graalen. Den Heliga Graalen handlar inte om att öppna upp mot, eller bli, kristen, utan det handlar om att väcka upp en stark feminin kunskap och kraft som sedan länge legat gömd och glömd. Genom att ta emot och aktivera koderna, finner du, inom dig själv, det du behöver för att förkroppsliga de feminina energierna och lösgöra blockeringar och trauman från tidigare liv, såväl som från det här livet.

Jorden och mänskligheten är redo att ta emot koderna från Universum och det innebär att vi når ett högre medvetande och lever i i det Högre medvetandet i vår vardag. Det kan betyda flera olika saker:

Hur vi hanterar våra känslor. 

Hur vi hanterar motgångar i livet. 

Förmåga att se en helhetsbild.


För vem är den här workshopen?

Den här aktiveringen är för dig som är redo och vill jobba med dig själv och din själsliga utveckling. 

Den här aktiveringen är för dig, som är van att ta emot budskap och signaler från högre dimensioner och som tar ansvar för din utveckling och det du upplever under sessionen.

Den här aktiveringen är för dig, som förstår vikten av att ge dig själv tid och utrymme att processa och utvecklas.

Pris:

450kr inkl. fika

Din anmälan är bindande och betalas inte tillbaka vid eventuell avbokning. Betalning sker i samband med bokning. 

Maxantal: 7

Välkommen att boka Din plats här. 


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna

Skapa din hemsida gratis!