Litha - idag firar vi sommarsolståndet!

21.06.2022

Idag går vi in i ett av årshjulets stora skiften och sommarsolståndet, Litha, markerar ljusets höjdpunkt. 

Vi har kommit halvvägs in i årshjulet och den här tidpunkten bär med sig insikter och aktiveringar. Litha aktiverar solarplexus och halschakrat och den prövning som kommer med det, är att våga stå i sin fullkomliga sanning. 

Litha är ursprunget till vårt moderna midsommarfirande och sommarsolståndet är grunden till att vi hyllar sommaren, ljuset och värmen. Nu är det tid att meditera och reflektera över det du sått för dig själv under året. Har du gjort en bra och stadig grund för dig själv, eller har du skapat något utifrån någon annans värderingar och tycke? Att stå i sin sanning kan tyckas enkelt, men uppriktigt sagt, så innebär det också förändringar på många plan.

Litha kommer med de insikter du behöver och ger dig möjlighet att se djupare inom dig själv. Ge dig själv tiden och energin att verkligen gå in i dig själv, för att skapa det du drömmer om. Ta till dig ljuset som växer inom dig och hylla det, liksom du hyllar solens strålar. Litha sker inte bara utanför dig, utan också inom dig. 

Separera tanken från känslan och fokusera på den känsla du har i kroppen. Sätt dig i stillhet och öppna upp dina chakran. Du kan säkerligen känna den extra aktiviteten i solarplexus. Ta tid på dig och känn hur det känns i kroppen när du öppnar upp mot sommarsolståndets energier och släpp taget om alla tankar. Egot har ingen plats här.

Kanske finns det saker i livet som du vill förändra och känn in vad som är rätt för dig. Inte tänka, utan känna. Låt den känslan växa i ditt solarplexus och för den sedan vidare upp till ditt hjärtchakra. Där kanske känslan får mer energi eller tar en ny riktning. Vad som än händer, så ber jag dig ha tillit till dig själv. Låt känslan växa och visa dig var den hör hemma.

Flytta nu upp känslan till ditt halschakra. Här kan det kännas svårt och även lite obekvämt, men håll ut! När du känner att hela ditt halschakra är fyllt av din känsla, den rätta känslan, så uttala din sanning som vuxit inom dig. Uttala den högt och tydligt, hur jobbigt det än är. Tillåt alla känslor att komma fram. Om det känns rätt, kan du röra kroppen i takt med den energi som finns inom dig. Släpp ut dina känslor och låt dem komma fram i din sanning, i din kropp, i din kraft.

Sommarsolståndet visar dig vägen och lägger ljus på skuggorna i ditt liv. Därför kan den här vändpunkten också kännas en aning jobbig, eftersom det kräver att du blickar inåt och ser sanningen för vad den verkligen är. Men var inte rädd! Du möter endast det som du är redo att hantera och NU är du redo! Du är redo att göra de här förändringarna i livet och du är redo att växa som själ och människa. Du är redo att kliva upp ett eller flera steg på din frekvensstege och du är redo att släppa taget om det som inte kan hålla jämna steg med dig. 

Jorda dig i din nyvunna kraft och insikt och låt solljuset flöda över dig idag. Du är en skapelse som har ett specifikt syfte och idag kanske du kommit en bit närmare sanningen om dig själv. Du kan se dig själv som den du är och inte den som andra tror och vill att du ska vara. Stå trygg i din självkänsla och bygg upp förtroendet för dig själv genom Moder jords trygga famn, ända upp till Solens värmande strålar. 


Jag önskar dig en magisk Litha! 


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Prästinna & Healer


Delta i distanshealing med personliga budskap 

Midsommarafton kl.9 - 10 sänder jag healing till dig som anmält dig och budskapet sänds till din mail efter avslutad healing.  

Du behöver inte göra eller tänka på något speciellt, men om du själv vill, kan du vara i stillhet. Healingen kommer fram ändå och hjälper där den behövs som mest just nu. 

Healingen är till för att stärka dig själv, din inre kraft och sanning och når din kropp och själ på djupet. Healingen sänds med hjälp och stöd av dina andliga guider och de finns med dig under hela healingsessionen och budskapen jag ger, förmedlas genom ditt andliga team. 

Välkommen med din anmälan!


Pris: 100kr betalas med swish i samband med anmälan till: 123 361 8907 

Anmälan:  anna@sacredjourney.se 

Anmälan är bindande och pengar betalas ej tillbaka

Skapa din hemsida gratis!