Prästinnans heliga arbete

14.02.2022

Jag är Prästinna och i mitt tempel erbjuder jag healing, vägledningar, regressioner och ceremoniellt arbete, som utförs på plats i min lokal, likväl som på distans. Du är välkommen in i den varma gemenskapen som ett systraskap innebär och vi vandrar tillsammans genom årshjulets magi.


Som prästinna står jag i min fulla kraft och magi, med en fot på jorden och den andra i den eteriska världen. 

Jag färdas genom dimensionerna och samtalar med de andar och eteriska väsen, som finns i de andra världarna.  Prästinnan skapar balans, även där det inte verkar finnas någon. Prästinnan ser en mening, även i de djupaste mörker och finner en ljusning, även där hoppet tycks vara förlorat. 

Som Prästinna förstår och arbetar jag i både ljus och mörker. Jag ser elementens betydelse i livets med och motgångar. Jag, vi, är en lika stor del av universums storslagenhet, som någonting annat. 

Som Prästinna ser jag Gudinnans olika ansikten i alla aspekter av mig själv. Jag är en del av Henne, precis som Hon är en del av Mig. Gudomligheten finns lika mycket nedan, som ovan, som inom. 

Som Prästinna följer jag årshjulet och hyllar Moder jords tapperhet, värme och kärlek. Hyllar själens vandring mellan liven och ser ett högre syfte med vår existens. 

Åtta sabbater firar Prästinnan varje år. Tretton nymånar återföds hon i och tretton fullmånar manifesterar henne.  Hon finner balans och magi mellan ljus och mörker och har tillit till Gudinnans röst som talar till henne. 


Välkommen till mitt GudinneTempel 


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Prästinna & HealerAktivera Maria Magdalenas magi & visdom 

22/2 kl.19.00

Här får du möjlighet att delta via zoom, på en aktivering av Maria Magdalenas ljuskoder. Hennes energi är stark och hon har mycket att lära oss, både om oss själva och vår andliga resa. Efter din anmälan får du en länk skickad till din e-post, som du använder för att logga in till zoom mötet.  Läs mera och anmäl dig via länken nedan.


Hos mig kan du boka healing, regressioner och vägledningar med eller utan kort. De flesta tjänster utförs på plats i min lokal i Sunne, eller på distans. Här nedan ser du vårens upplägg:

MÅNDAGAR

- Meditation för klarhet och balans. Kl.17.00  Föranmälan krävs senast söndag kl.20.00 Pris: 90kr 

- Tarotvägledning på distans, max 3 frågor. Svaren skickas till din e-post. 4 tider och dessa måste förbokas. Vid många bokningar, så skickas din vägledning nästkommande måndag. Bokas här 

TISDAGAR

- Healing sessioner med chakrabalansering. För ökad energi och fördjupad insikt i sig själv och sin livssituation. 3 tider och dessa måste förbokas. Distans eller på plats i min lokal i Sunne. Pris distans: 600kr. Pris på plats: 700kr Bokas här!

ONSDAGAR

Butiken öppen kl.13-17

TORSDAGAR

- Regressions sessioner där du i ett meditativt tillstånd får gå tillbaka till dina tidigare liv. Regressionen kan göras i grupp eller enskilt och måste förbokas. Pris för grupp: 400kr/person. Pris enskilt: 1.600kr Bokas via mail till: anna@sacredjourney.se

FREDAGAR

- Medial vägledning, där jag bjuder in dina förfäder och andliga guider, för givande och kärleksfulla budskap. 3 tider, som kan bokas på plats i Sunne eller via telefon. Din tid måste förbokas. Pris: 850kr  Bokas här! 

Observera att vissa väntetider kan förekomma!


Välkommen med din bokning )O(

Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Prästinna & Healer

Skapa din hemsida gratis!