Samhains mörker öppnar en ny dörr

30.10.2021

Vi välkomnar våra nära och kära från andra sidan, 

vi ber dem komma in. 

För en kort stund, få mötas igen. 

Samhain öppnar dörren för alla vi håller kär, 

men även för dem, vi inte vet vad de är..

Samhain börjar imorgon och vi påverkas av energierna fram till vintersolståndet, då ljuset återvänder. För många innebär det inget speciellt, men för Prästinnor och häxor, innebär det en inre resa. Den kan även du göra, även om du inte ser dig själv som Prästinna eller häxa. Vi lever alla i samma universum och påverkas av samma energier, oavsett vad vi anser oss tillhöra. Men vi väljer givetvis själva vad vi vill fokusera och jobba med.

Som Prästinna följer jag Venus och Maria Magdalena. Vilket handlar om den feminina frekvensen och de högre dimensionerna.


 Vi utgår nu från den svarta rosen; Döden och pånyttfödelsen. Samhain ligger mitt emellan höstdagjämningen och Vintersolståndet och därför kan vi inget annat göra, än att gå in i mörkret för att sedan återfödas när ljuset återvänder. Årshjulet vänder här och därför kallas det också för nyår. 


Vi går här in i Amentis stora salar, för att möta mörkret och döden. Det är för att kunna återfödas in i en högre dimension. Det är ju ändå det vi strävar efter; att höja vår frekvens och släppa vårt ego.


Mörkret tillåter oss att helt och fullt gå in i oss själva och i möta den inre sanningen. Den som håller oss tillbaka. Kanske är det rädsla, eller dåligt självförtroende som gör att vi inte kan komma framåt. Bara du vet vad som hindrar just dig. Du kanske inte har erkänt det ännu, men djupt inom dig, vet du vad du behöver göra för att släppa taget och gå in i de mörkaste delarna av dig själv. Endast där kan du gå in i ljuset. Det kan tyckas märkligt och till och med olycksbådande, men jag lovar dig; det finns ingenting farligt.  

Vid vintersolståndet återföds vi i Isis trygga famn och hon finns där, redo att ta emot oss när vi kommer fram. 


Önskar du guidning genom Amentis stora salar, så erbjuder jag nu en 7 veckor lång aktivering och frekvenshöjning, där du får passera Amentis salar med hjälp av Anubis och Osiris. 

Vi börjar 2 november och avslutar vid vintersolståndet, där Isis hjälper dig att återfödas in i en högre dimension och ett högre medvetande. Du kommer få arbeta med intelligens från den 7:e dimensionen och Plejaderna finns med under hela resan och ger dig stöttning och vägledning. 

Vem är den här frekvenshöjningen för?

Det här är för dig, som är redo att gå in i ett högre medvetande och som är van att ta emot aktiveringar och frekvenshöjningar.  

Vad kan du förvänta dig?

Du kommer få jobba ganska intensivt under de kommande sju veckorna. Från den 2 november, kommer du få 5 aktiveringar och den sista sker vid vintersolståndet, där vi släpper taget om det som håller oss tillbaka. Mellan varje aktivering, går det två veckor, för att du ska få tid att landa i varje frekvenshöjning som sker. 

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler ditt deltagande via hemsidan. Klicka här för att läsa mer och komma vidare till anmälan. 


Jag önskar dig en magisk Samhain 

Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna


Köp din aktivering och frekvenshöjning här

Skapa din hemsida gratis!