Snart dags för flytt till nya lokalen

15.04.2021

Idag kom jag på den här iden att blogga på hemsidan. Jag bloggar vanligtvis på tarotguiderna.se men den här bloggen vill jag göra lite mer personlig. Jag funderade lite på vad det första inlägget skulle handla om och vad är då inte bättre än flytten till den nya lokalen.

Under ett helt år har jag haft butiken på Långgatan 14. i Sunne och nu ska jag inom kort flytta till en ny lokal. Det ska bli väldigt spännande och jag tror inte jag riktigt har förstått in hur mycket jobb som väntar.

Jag har blivit en tidsoptimist och väljer att se livet från en positiv synvinkel. Det kan självklart ställa till bekymmer, men jag tror ändå att det är den rätta vägen för mig att gå. Vad kan då bli ett problem? Jo, jag har nämligen inte börjat plocka och packa än och jag flyttar ur lokalen om två veckor!

Jag vet! Jag ska börja snart. Men jag har så mycket annat att göra, så jag har inte hunnit med den biten än. Som den värmlänning jag är, så tänker jag: Det ordnar sig! Vilket det säkerligen också gör :) 

Jag kommer snart lägga ut lite bilder från den nya lokalen och det är en sån otroligt mysig lokal och jag är helt övertygad om att jag kommer trivas jättebra där.

Den nya lokalen ligger egentligen bara ett stenkast bort från där jag är idag och det är inte bara min butik som kommer rymmas i den vackra gamla kyrkan som jag ska flytta in i . Där finns redan en unik  heminredningsbutik. När ni är till Sunne, så ska ni absolut göra ett besök till Filosofia Home. En underbar butik som ger den här härliga känslan av att komma hem. Man blir varmt mottagen och man känner sig verkligen välkommen.

Så min butik kommer ni snart finna längs den vackra Ekebyvägen i Sunne och mer information kommer alldeles snart.

Har någon missat den populära distanshealingen som är på Fredagar? 

Healingen startar kl.10.00 och pågår under en hel timme. Efteråt får alla deltagare ett personligt budskap sänt till sin e-post.

Du kan delta i healingen därifrån just Du befinner dig och du anmäler dig genom att skicka ett mail till anna@sacredjourney.se 

Ditt deltagande kostar 90kr och det betalas med swish till 123 361 8907

Andlig & Medial Coachning online

Jag erbjuder nu andlig & medial coachning online och det fungerar som så att du varje månad får följande skickad till din e-post:

  • En personlig vägledning skickad till dig varje vecka
  • En allmän, kanaliserad vägledning skickad till dig varje vecka
  • 30 minuter coachning via telefon varje månad.
  • En inspelad meditation skickad till dig varje vecka

Allt detta får du, för endast 350kr

Anmäl dig här

Tack för att du orkat läsa hela inlägget och tack för att du besökt min hemsida.

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Författare

Skapa din hemsida gratis!