Sommaren är här och jag är på plats i nya lokalen

04.06.2021

Den kalla våren har äntligen fått ge vika för sommarens efterlängtade värme. Man kan inte bli annat än glad, när solen värmer från tidig morgon, till sena kvällen.

Jag har nu kommit till rätta i nya lokalen. Mig finner ni numera på Ekebyvägen 54. Sunne och jag stormtrivs. Här finns gott om plats för min butik och min kursverksamhet att växa. Det är så roligt att allt flera får upp ögonen för det andliga och söker sig inåt. För det är ju inom oss vi finner svaren.

Sunne ligger i Fryksdalen (Friggs dal). I hjärtat av Värmland. Här finns allt man kan tänkas behöva. Vi har vacker natur, mysiga butiker, fina hotell och härliga utflyktsmål. Så tänker du dig en semester inom Sverige i sommar, så rekommenderar jag varmt ett besök i vår vackra bygd. För att inte tala om Mårbacka, Rottneros park och Berättarladan. Jag lovar att du inte går sysslolös här i sommar. Självklart ska du ju även passa på att besöka min butik Sarana. 

Det väntar en workshop i Medial Utveckling den 3-4 juli och en nystart av utbildningen till Spirituellt Medium i September. Det finns några platser kvar på båda kurserna och du kan läsa mera och boka här  Önskar du en privatsittning eller medial vägledning av mig, så kan du även boka det här tiderna tar snabbt slut, så skynda att boka för att säkra en tid  i sommar.

Jag åker mer än gärna ut till dig och din stad. Jag håller kurser och vägledningar där Du bor. Kontakta mig för mer information. 

Ge dig själv utrymme att utvecklas och räds inte den människa du föder fram. Det är Den personen du är skapad till att vara.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag och en trevlig helg!

Väl mött )O(

Anna Mattsson


Skapa din hemsida gratis!