Vägledning för årets första vecka!

03.01.2022

Vi inleder 2022 med nymånens energier. Vi står i startgroparna för någonting nytt och möjligheterna är nu många. 

22 är Maria Magdalenas magiska siffra och hennes energi är påtaglig. Den här veckan kan vi förvänta oss det magiska och nu är det tid att drömma, skapa och manifestera.  För att någonting ska växa och bli större, så behöver det en bra grund. Den grunden skapar vi nu. 

Var inte rädd för de utmaningar du kan komma att ställas inför just nu. Det är bara universums sätt att ge dig styrka och inspiration att fortsätta framåt. Om vi aldrig behöver gå i motvind, så behöver vi heller aldrig kämpa. Ibland kan det vara just den kraftansträngningen som behövs för att nå hela vägen fram.

Venus står fortfarande i retrograd och har så gjort sedan 19 december och gör till 29 januari. Venus kan påverka dig på olika sätt och den här veckan kan upplevas som om du vaknat ur en lång och konstig dröm. Du kanske ser någonting med helt andra ögon och det du kände för tre dagar sedan, känner du inte alls nu. Venus kan spela ett spratt med känslorna och det bästa du kan göra, är att jorda dig och finna tid för meditation.

Vi går tillbaka till 22 och Maria Magdalena. Hon träder fram tillsammans med Yeshua, för att sprida kärlekens otroliga kraft. Tillsammans skapade de en stark energi och den energin vill de också att vi ska skapa. Börja det här året med att öppna upp och jobba med ditt hjärtchakra och skapa din kärleksenergi inifrån dig själv. Den är inte bara läkande för dig själv, utan också för alla andra som du sänder den till. Gå in i dig själv och låt dig mötas av Maria Magdalena. Du kommer finna ett hav av möjligheter, när du väljer att leva genom ditt hjärta och kärlekens frekvens. 


Jag önskar dig en magisk vecka! 

Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna


Aktivera Maria Magdalenas visdom & magi

2/2-22 kl.19.00

Maria Magdalena bär den feminina energin och Hon vill hjälpa oss, att öppna upp och ta emot kärlekens magiska frekvens, genom hennes visdom och magi. 

Delta i den här aktiveringen via zoom, där du i meditation, får möta Maria Magdalena och ta emot hennes koder och aktiveringar. 

Eventet pågår ca 2 timmar och du anmäler dig genom att klicka här. 

Du får tillgång till en privat facebookgrupp och du får länken till zoommötet en vecka innan aktuellt datum. 

NÄR: 22/2-22 kl.19.00 

HUR: Via zoom

Skapa din hemsida gratis!