Vägledning för v.2

09.01.2022

Årets andra vecka kommer med mer energi och vi kan känna av de högre frekvenserna mer än tidigare. Vi har gått in i en åtta års cykel som skapats av Venus och det som sker nu, påverkar vår framtid. Det som sker nu, är heller ingen slump, utan nu har du stora möjligheter att faktiskt leva ut dina drömmar och skapa det du kommit till jorden för att göra.

Kom ihåg att resan du gör, inte alltid är rak och att den kan kantas av prövningar. De prövningarna kommer inte till dig för att hindra dig från att gå framåt, utan för att göra dig starkare. Det du ber om, det får du av universum, men kanske inte alltid på det sättet du trott. Ber du om balans, så skapar universum möjligheter för dig att få balans i livet. Ber du om pengar, som vinner du troligtvis inte på lotteri, utan du erbjuds jobb av något slag. Ber du om kärlek, så kan kärleken komma till dig på de mest oförutsedda sätt. Ha tillit till att det du får till dig, är för ditt allra bästa och universum dömer ingen, utan svarar endast på de frekvenser som sänds ut. Det är det som innebär karma.

Som jag sa tidigare, så är frekvenserna högre och nu kan du till och med märka av änglarna mera än tidigare. Det beror på att vi lättare kan se och höra dem på den här frekvensen. Vi går mot balans och inre harmoni och det kan krävas en del av dig för att stanna kvar här. Ingenting sker utan att du själv vill det och vill du inte, så kommer du heller inte att stanna kvar i den här energin efter att den passerat. Man kan säga att det här är en försmak på den fjärde och femte dimensionen och vissa befinner sig redan på den här frekvensen och andra är på väg. 

Varför är en frekvenshöjning så viktig?

När vi höjer vår energi, så når vi upp till den frekvens som utgår från hjärtat. Den gudomliga feminina energin. Kristusenergin är detsamma som kärlekens frekvens, som också arbetar från vårt hjärta och det är därför Maria Magdalenas energi är så stark just nu.  När vi höjs upp, så får vi en starkare kontakt med vårt högre medvetande och vi aktiverar vårt hjärtchakra och de övre chakrana, som hjälper oss att stå i kontakt med det gudomliga. När vi står i kontakt med det gudomliga, så kan vi lättare se helheten och förstå syftet med vårt liv och det som sker inom oss, likväl som utom oss. 

Meditera mycket den här veckan och utveckla dina sinnen. Du är redo att vakna upp ur dvalan och ljuset påminner oss om, att det är dags att fortsätta vår färd framåt efter några månaders vila. 

Välkommen till gruppen Sacred Journey Mystery School som finns på facebook. En grupp endast för kvinnor, där vi jobbar utifrån den feminina energin och höjer oss själva och varandra.

 Sacred Journey Mystery School | Facebook


Jag önskar dig en magisk vecka, fylld av kärlek! 


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna22/2-22 håller jag en två timmars aktivering via zoom, där du får ta emot och aktivera Maria Magdalenas magi och visdom. Den aktiveringen kommer direkt från Maria Magdalena, för att hjälpa dig att ta emot och vara i den högre frekvensen och gör dig redo för den femte dimensionen.  För att anmäla din plats, klickar du på knappen nedan.


Önskar du utvecklas andligt och medialt, så erbjuder jag också distanskursen MEDIAL UTVECKLING, där du får möjlighet att utforska dina mediala gåvor och du får utvecklas i din egen takt. 

Kursen innehåller: 

1 kurskompendium 

5 meditationer och övningar

Diplom efter avslutad kurs

När du köpt kursen, får du en inloggning till sidan, där hela kursen ligger upplagd. 

Du betalar enkelt med Klarna i min webbshop. Du väljer om du vill betala hela summan, eller dela upp beloppet.

Prästinnans årshjul är en prästinneutbildning för dig som vill fördjupa dig i och följa årshjulet. Utbildningen är undet ett år och en dag och börjar 2 februari. 

Läs mer om kursen här!

Har du frågor, är du välkommen att kontakta mig

Skapa din hemsida gratis!