Vägledning för v.3

17.01.2022

Den här veckan inleds med att luftelementet påminner oss om att hålla fokus i våra tankar. Det är tid för manifestation och är du inte fokuserad, så kan du attrahera det du egentligen inte vill ha. 

Månen står i sin fullkomlighet på tisdagen och den hjälper oss att finna den vägen som vi kanske gått ifrån eller länge sökt. Alla energier jobbar tillsammans för att Du ska finna dig själv och ditt kall i livet. Energierna från Avalon kommer in väldigt starkt och nu är det tid att jobba med elementen och moder jord.

Luftelementet är dominerande just nu och du kan behöva aktivera de andra elementen för att finna balans. Framförallt jord och eld för att dämpa luften som kan orsaka bekymmer för dig på ett mentalt plan. Jordelementet hjälper dig att stå stadigt, fast det blåser stormar och elden plockar fram din vilja och drivkraft. Den kan du nämligen behöva nu för att orka fortsätta framåt mot Ditt mål.

Vi har också Merkurius som står i retrograd, vilket kan ställa till vissa bekymmer, om du tillåter. Det kan nämligen vara så att du under en tid känt dig splittrad, trött och inte velat göra varken det ena eller det andra. Den känslan släpper mer och mer och den här veckan kan du istället upptäcka att du dras till det som du tyckte om att göra förr. Det är Merkurius som hjälper dig att återupptäcka dig själv och påminner dig om, vet Du egentligen Är. 

Var inte rädd för att stå upp för dig själv nu, även om andra anser att du gör konstiga val. det är Ditt liv och Dina beslut. Men tänk på att de stora besluten kan behöva vänta på sig. Merkurius kan nämligen ställa till det och gör att du inte ser helt klart. Läs det finstilta innan du skriver på några kontrakt och gör inga förhastade inköp under den här perioden. Merkurius står kvar i sin retrograd fram till 3 februari.

Jag nämnde Avalon tidigare och energierna därifrån är som sagt väldigt starka och framför allt handlar det om att vi behöver jorda oss och lyssna inåt och på vår Moder jord. Vi har tagit emot starka och viktiga ljuskoder från Plejaderna och Sirius och dessa måste vi nu jorda i oss själva och Moder jord. Det är nämligen på det sättet man hjälper hela jorden att höja sin frekvens. Men för att kunna göra det, behöver du också jorda de högre frekvenserna och låta dem bli en del av dig och jorden.

Fokusera inåt, nedåt och lyssna på vad Moder jord har att säga. Jobba med elementen och tillåt dig själv att bli en del av naturen. Vi hälsar vårsolen välkommen och jag ser fram emot Imbolc 2 februari och känner på mig att Moder jord kommer att vakna tidigt i år.


Jag önskar dig en magisk vecka! 


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna


Facebookgruppen Sacred Journey Mystery School är en grupp för dig som vill utvecklas personligt och andligt. En grupp endast för kvinnor, där vi stärker och höjer den feminina kraften. Välkommen till vår gemenskap!

Skapa din hemsida gratis!