Vägledning för v.30

25.07.2021

Vi går nu in i den första skördetiden och Lughasadh är en vändpunkt på årshjulet.

Det kan komma att bli en vecka med mycket känslor och det är hög tid att du ger utlopp för ditt känsloliv. Meditera gärna med Gudinnan Sekhmet. Lejoninnan som hjälper dig sätta ord på dina känslor och till och med ge utlopp för undantryckt ilska som kanske länge legat och bubblat inom dig. Ilska är inte automatiskt en dålig energi, utan också ibland nödvändig för att Du ska kunna frigöra dig själv.

Mitt i den här känslostormen, så är det också viktigt att du finner ödmjukhet inom dig. Att ge utan att nödvändigtvis kräva någonting tillbaka, är bland det dyrbaraste vi kan ge en annan människa. Med ödmjukhet är det också som vi möter vårt högre jag och det vi kallar det Gudomliga. Universums oändlighet är långt mycket mer än vad vi människor kan se eller förstå. Visa tacksamhet mot Moder jord och det Hon ger dig. Visa tacksamhet mot andra människor, även om de inte alltid varit rättvisa mot dig. Det är  möten med andra som du lär dig och utvecklas.

Du kan också uppleva en viss misstro inom dig själv. Det handlar främst om den tro du har på det gudomliga. Du kan ha kommit till en punkt i livet då du har kommit underfund med vad du tror på eller vem, du tror på. Det spelar inte så stor roll om du är kristen, asatroende, muslim eller buddhist. Vi har alla rätt till vår egen tro och att heller inte bli ifrågasätta på grund av den. Här är det däremot du som kan ifrågasätta dig själv, eller någon annan som du kanske sett upp till, som visat sig se annorlunda på saker och ting, än vad du kanske först trott. Det kan få dig att ifrågasätta din egen tro och även tvivla på det du hittills lärt dig och upptäckt på din andliga väg. Men tappa inte fattningen, utan luta dig tillbaka och känn tillit till universum och det Gudomliga. Det finns många vägar att upptäcka och ingen är varken mer rätt eller fel än någon annan.

Du har styrka att förändra ditt liv och du bär inom dig din egna krigar Gudinna. 

Jag önskar dig en magisk vecka!


Anmälan till höstens Medium utbildning stänger 1 augusti och det finns i skrivande stund två platser kvar.

Att utbilda sig till medium handlar inte enbart om att man ska leverera andevärldens budskap till andra människor, utan det är också en stor personlig utveckling. Den här utbildningen är 1,5 år och på plats i Sunne, Värmland. Utbildningen är uppdelad i 5 moduler som alla är uppbyggda för att Du ska bli redo att kommunicera med andevärlden.

Behövs några förkunskaper?

Nej, du behöver inga förkunskaper. Kursen är uppbyggd på ett sätt så den passar alla. Men du behöver ha ett genuint intresse för din egna andliga utveckling och vara beredd att göra jobbet.

Är det tidskrävande?

Ja, din utbildning kommer att ta tid. Du kommer behöva lägga mycket tid på dig själv, så du bör redan i det här stadiet av dina funderingar, vara medveten om att Du har tiden att lägga på dig själv under minst 1,5 år framåt.

Får man hemuppgifter?

Ja! Under kurshelgerna får du lära dig hur du ska utföra vissa uppgifter, men det är sedan hemma som du ska träna och det innebär också att du ska skicka in klientrapporter och uppvisa bevisning på utförda uppgifter.

Kommer jag kunna arbeta som medium efter avslutad utbildning?

Ja, om det är det du vill. Du själv sätter dina egna gränser och vill du utvecklas för att jobba som medium, så är det målet du ska ha med din utbildning.

Hur anmäler jag  mig?

Du kan läsa mera och anmäla dig här. Jag ser fram emot din anmälan!Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna

Skapa din hemsida gratis!