Vägledning för v.31

02.08.2021

Årshjulet har nu vänt och vi står mitt i Lughnasadh; den första skörden. Ljuset och sommaren ger sakteliga vika för mörkret. Det här är inte något negativt, utan en del av den naturliga cykeln.


Den här veckan kan kännas rörig, samtidigt som den inger en känsla av inre balans och ro. Det handlar snarare om, att du nu ska försöka skapa balans, för att inte virra bort dig i alla energier som cirkulerar. Det är lugnet före energistormen och vi kan förvänta oss att energierna byggs upp och blir starkare mot slutet av veckan.


Det kan upplevas svårt att finna tiden, eller orken att ta hand om de egna känslorna och lyssna till sina känslor. Det kan bero på att andras energier, problem och mående, alltid tycks ta större plats och utrymmet för dig själv krymper en aning. Var noga med att sätta gränser och gör det Du har planerat och inte vad andra vill, känner eller förväntar sig.
Gudinnan Freja finns med dig och ger dig styrka och mod, att stå upp för dig själv. Hon står rakryggad och vet vad Du behöver för att inte ge vika och Hon är en beskyddare just nu. Om det känns rätt för dig, så kan du meditera med Freja för vägledning.


Nu kan också vara en god tid att verkligen lyssna in vad din kropp och dina känslor berättar för dig. Ignorera inte de signaler du får, utan välkomna dem. För att du riktigt ska kunna släppa taget, så behöver du erkänna dina rädslor och brister, för att bli av med dem, en gång för alla. Det är just det skördetiden handlar om; att skörda det som är bra i livet och rensa bort det som inte längre behövs.


Vi går också mot en nymåne i slutet av veckan, som också den bjuder in till förändring och insikter. Stå i din kraft och låt ingen eller inget, ta ned den!


Jag önskar dig en magisk vecka )O(

Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Prästinna


Skapa din hemsida gratis!