Vägledning för v.32

09.08.2021

Vi har gått igenom en stor energihöjning och många kan känna av den både fysiskt och mentalt. 

Sirius har påverkat oss sedan 22 juli, då en stor portal öppnades och från den, har vi fått starka och högfrekventa energier. Igår 8/8 nådde Lejonportalen sin kulmen och kommer stå öppen t.o.m 12/8. Så även den här veckan hinner vi med några dagar, där vi kan jobba för att ta emot och aktivera energin. 

Den här veckan påverkas av Gudinnan Hestia. Hon tillhör den Grekiska mytologin och med henne kommer budskapet att vi ska ta hand om vår kropp, vårt tempel. Hennes namn översätts ungefärligt med eldstad och hon representerar vår inre eld. Den flamma som brinner inom oss och som ger oss energi, och livskraft. 


De portaler som nu står öppna, ger oss kunskaper och insikter i de feminina energierna och med dem kommer också behovet att lägga fokus på sig själv och jobba med sin kropp och själ på en nivå som stärker och helar. De feminina energierna är redo att träda fram och jorden är redo att åter igen, manifestera dem.

Vi går mot den mörka tiden på året, men ännu är varken vi eller jorden redo att läggas till vintervila. Arbeta med ljuset och de positiva energierna för att skapa och manifestera dig själv och den Du är. 

Hestia ber dig att vända blicken inåt och plocka fram den nyckel som ligger gömd i ditt hjärta. Nyckeln som låser upp din kreativitet, din längtan och drivkraft. Nyckeln till dina glömda kunskaper och visdomar. Var inte rädd, Du Är Redo! Redo att möta dig själv på ett andligt plan och höja din energifrekvens och ditt medvetande. När vi blir medvetna om oss själva, så aktiverar vi de övre chakrana och öppnar upp mot högre dimensioner. 


Här kan det hända att du behöver möta, arbeta med och släppa taget om gammal karma och det som inte längre tjänar din själs syfte. För att vi ska kunna fortsätta framåt, så måste vi också släppa taget om det som håller oss tillbaka. Jag säger det här Ofta, men det är så nödvändigt och tyvärr är det många som vänder här, för att resan blir för känslosam. Men jag ber dig att behålla ditt mod! Du kommer tacka dig själv för att du tagit dig över dina hinder och kastat ljus över mörkret. 

Lejonportalen står för den eviga åttan och den visar att allt är ett evigt kretslopp, även det fysiska som det eteriska. Det betyder också att vi alltid behöver fortsätta framåt för att inte stagnera. Stagnation är aldrig bra. Även om vi upplever oss vara i en positiv energi, så blir den slutligen dålig, för att vi inte släpper in något nytt i den cirkeln. Låt åttan vägleda dig framåt och var inte rädd när du åter möter dig själv. Det kommer vända och skapa nya vägar.

En spännande och energigivande vecka väntar och för dig som är redo att förverkliga dig själv, så kommer du nå en högre medvetande nivå.

Jag önskar dig en magisk vecka!

Här på hemsidan finner du min webbshop och alla kurser och tjänster som jag erbjuder. 

Det är just nu stor efterfrågan på husreningar och väntetiden är för närvarande ca 3 veckor.

Vad gör jag vid en husrening?

Upplever du andlig aktivitet i ditt hem eller någon annanstans, så kan det vara på sin plats att göra en husrening. Då går jag igenom din bostad och känner in vilka energier som finns. Det kan vara allt från besökare från andevärlden, energiminnen eller andra väsen som befinner sig på platsen. Jag förmedlar det jag får igenom och rensar bort de energier som inte ska vara kvar.

Kan jag själv rena energierna i mitt hem?

Det kan du absolut göra och enklaste metoden är att använda rökelse eller kristaller. Det man ska tänka på, är att vissa energier, andar eller väsen, kräver ett medium för att man ska kunna få bort dem. Om man enbart renar bort energier, så finna ändå källan till energierna kvar. Det som då kan ske när man renar med t ex rökelse, är att man ger utrymme för källan att växa och man kan då uppleva att problemet blir större. 

Var kommer energierna ifrån?

Att man får in andar, väsen eller andra energier i sitt hem, kan bero på många olika saker. Allt levande bär med sig en energi och även materiella ting, bär med sig spår av energi. Man kan t ex få med sig energier i gamla föremål man köper på loppis eller auktion. Man kan också få med sig energier från andra människor, eller platser som man besöker. Om man spelar Anden i glaset, ouijabräda eller trollbord, så är det också en öppning för energier, andar och väsen att ta sig igenom. Därför rekommenderar jag aldrig att utföra dessa lekar, om man inte vet vem man kommunicerar med och hur man rensar bort eventuella energirester. 


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna

Skapa din hemsida gratis!