Vägledning för v.33

16.08.2021

Den här veckan handlar om den egna tiden och vikten av återhämtning.

Det är dags för dig att verkligen sätta värde på dig själv och vara sann mot dig själv, såväl som mot din omgivning. Stå fast i dig själv och den Du Är. Det kan ibland kännas skrämmande att visa upp sitt sanna jag, men att gömma och hindra sig själv från att leva det liv man är menad, gör mer skada än nytta.

Till vår hjälp, kommer Perpetua; Äkthetens Helgon. 

Inte helt sällan, så tillåter vi oss själva att formas och stöpas efter andras mallar. Vi vill passa in och inte vara den som sticker ut för mycket, varken hemma, på jobbet eller bland vänner. Det kan vara få platser där man känner att man verkligen kan vara sig själv. 

När vi tillåter andra att styra oss och bestämma hur och vad vi ska vara, så förlorar vi vår energi. Det är dags för dig att säga ja till dig själv och nej till energitjuvarna. Varje gång du säger nej till något eller någon som du inte vill ha i din närhet, så manifesterar du din energi. Varje gång du går emot dig själv och gör det andra vill, så dräneras du på energi. 

Du ska nu få ta hjälp av Gudinnan Isis, för att kapa banden till personer och platser, som inte tillåter dig att vara ditt sanna jag. Isis är en kraftfull Egyptisk Gudinna, som mer än gärna bistår dig i ditt arbete att återinföra din energi, i din kropp. 


Sitt eller ligg ned så bekvämt som möjligt. Slut dina ögon och ta några djupa andetag. Tillåt din kropp och ditt sinne att slappna av. Låt dina andetag vägleda dig ned i en djup och bekväm avslappning. 

Fokusera på ditt hjärtchakra. Vänd allt ditt fokus inåt, på dig själv och din energi. Se för ditt inre hur ditt hjärtchakra växer sig starkare och expanderar i din bröstkorg. Du fylls av hjärtchakrats rosa eller gröna färg, som sprider sig i din kropp.

Se nu framför dig, hur du omges av ett starkt beskydd. Det kan bestå av ett starkt kosmiskt ljus, kristall eller kanske en pyramid, som omsluter dig. Det här beskyddet hjälper dig att behålla din energi och det tillåter ingenting att ta energin från dig. Den är bara din.

Det är nu dags för dig att kapa banden mellan dig och de personer eller platser, som dränerar dig på energi och som inte tillåter dig själv att vara den Du Är.

Kalla på Gudinnan Isis. Låt Henne komma fram till dig utan stress. Du kan se Henne som en vacker kvinna, ett ljusfenomen, eller kanske ett djur. Lita på det Du ser och upplever.

Be nu Isis att kapa de banden som håller dig till de här personerna eller platserna, som håller dig tillbaka. Skynda inte genom den här processen, utan låt det ta den tid som behövs. Du kanske behöver göra om proceduren flera gånger för att få den effekten du önskar.

När Isis kapat alla banden, så be Henne att flytta dem/det långt bortom solen. Se hur dem/det svävar bort från dig och hamnar bakom solen, där ljuset inte kan nå dem. Det tillför dem ingen skada, men de är nu utom syn och räckhåll för dig. 

Isis kommer nu att fylla ditt hjärtchakra med ljus och helande energi, för att fylla igen de sår som de här personerna och platserna har orsakat dig.

Tacka Isis för all hjälp Hon givit dig. Hon kommer sedan att träda tillbaka och låta dig, genom dina andetag, långsamt komma tillbaka till dig själv och ditt Här och Nu.


När du gjort den här meditationen, så är det viktigt att du får tid för dig själv. Se till att du inte behöver hasta iväg någonstans direkt efteråt, eller blir störd av andra. Det här är en stund för bara Dig. 

Du är nu redo att börja meditera mot de högre energifrekvenserna. Det innebär att du höjer din energi och i och med det, kan kanalisera ned de Högre Mästarna och Gudomarna. De kommer närmare, för att Du höjer din energi och ni möts på vägen. Du kan uppleva starkare drömmar, yrsel, ringande ljud i öronen och även som om du inte riktigt befinner dig helt i din kropp. Det är inget farligt, men det kan kännas konstigt under tiden som din kropp vänjer sig vid den högre frekvensen. Den som vi behöver träda in i för att nå ett högre medvetande på jorden och öppna upp våra hjärtchakran på en global nivå. Under den här processen, så är det viktigt att jorda sig emellanåt, för att inte tappa kontakten med jorden, som vi faktiskt lever på. 

Du är redo att lämna den tredje dimensionen och öppna upp ditt Högre medvetande. 

Mänskligheten går mot den femte dimensionens medvetande, men för att komma dit, krävs det personligt arbete och ansvar. Det är just det veckans vägledning huvudsakligen handlar om; Att leva i sitt sanna jag och våga ta steget framåt. Det är dags att ta avstånd från de lågfrekventa människorna, som styr andra för att tillgodose sitt maktbegär. Det är människor som sänker andra, för att slippa jobba med sig själva och höja sin energi. När man bryter sig loss från de bojorna, så har de här människorna inget annat val, än att följa med i energihöjningen och ta itu med sig själva. Den vackraste lärdomen av alla.

Jag önskar dig en magisk vecka och stort Lycka till i din energihöjning!


Väl  mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna


Jag jobbar just nu för att göra alla mina kurser och utbildningar nåbara online. Ett stort projekt, som jag tror kommer bli bra i slutänden. 

Jag erbjuder nu Andlig & Medial coachning online, där jag skräddarsyr en coachning som passar just dig. 

Vad får jag?

Varje vecka får du:

En allmän vägledning sänd till din e-post 

En personlig vägledning sänd till din e-post 

En vägledd meditation, sänd till din e-post


Varje månad får du:

Ett 30 min. coachsamtal via telefon


Vad kostar det?


Du betalar 420kr/månad som faktureras löpande till dess du väljer att säga upp din coachning. Du faktureras den 27:e varje månad och fakturan skall vara betald senast den sista varje månad. 

Hur kan jag avsluta min Andliga & Mediala coachning?

Du har en månads uppsägningstid och jag behöver ha den skriftlig till anna@sacredjourney.se 

Nya antagningar sker den 1:a varje månad och du kan läsa mera och anmäla dig här.

Önskar du ta reda på vilka mediala förmågor du har?

6-7 november 2021 håller jag en workshop i Medial Utveckling

Under två dagar får du utforska dina mediala förmågor och utmana dig själv på ett personligt och andligt plan.

- Lär känna dina chakran 

- Möt dina guider och skyddsänglar 

- Kommunicera med andevärlden 

- Måla själsportätt

Anmälan är öppen och det finns platser kvar till den här Platskursen.

Plats: Ekebyvägen 54. Sunne

Tid: 6-7 november kl.10-17 

Pris: 1.600kr inkl. kursmaterial och fika.

Medtag egen lunch, fullt utrustat kök finns. Lokalen ligger centralt, om du vill gå och köpa dig lunch i butik eller pizzeria. 

För vem är den här kursen?

Den här kursen är för dig som kanske aldrig någonsin funderat på vilka dina mediala förmågor är, men som nu blivit nyfiken.

Det är för dig som vill utveckla dina förmågor och lära känna dina guider och skyddsänglar.

Det är för dig som börjat din andliga och mediala utveckling, men som vill fördjupa sig ännu mera i de förmågor som du redan vet om eller kanske vill du upptäcka nya.

Hur betalar jag?

Efter anmälan, får du en faktura från Bokio, som är Sacred Journey´s faktureringsprogem. Anmälningsavgiften skall vara Sacred Journey tillhanda inom 5 arbetsdagar. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka.  Resterande belopp skall vara betalt senast 30 dagar innan kursstart. Väljer du att avbryta under pågående kurs, betalas ej pengar tillbaka.

Du kan läsa mera och anmäla dig till Medial utveckling, här.

Du är varmt välkommen till Sacred Journey och jag ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig framåt i din andliga och mediala utveckling!


Skapa din hemsida gratis!