Vägledning för v.34

23.08.2021

Tillsammans med fullmånen, har vi nu gått in i en ny vecka. Det som tar plats och påverkar oss extra mycket just nu, är vatten elementet. Du kan nu uppleva mycket emotionella berg och dalbanor och det finns mycket som behöver bearbetas och släppas taget om.

Den afrikanska Gudinnan Yemoja arbetar nära oss just nu och hon hjälper oss att släppa känslomässiga blockeringar. Hon stöttar oss att dyka djupare in i oss själva och en gång för alla, ta itu med det som sitter fast i vår eteriska kropp, så väl som den fysiska. Känslor som inte kan eller får yttras, bildar blockeringar som också kan påverka oss fysiskt i kroppen.  

Månen hjälper oss också att nu släppa gamla tankegångar och mönster, för att ge väg till nya och kreativa idéer och lösningar. Går du i tanken att det är dags för en förändring, så är tiden nu. Även om vi går mot den mörka tiden på året, så stagnerar inte energierna, utan de tillåter dig att fortsätta framåt. Var inte rädd för att ta tag i jobbiga saker eller rensa bort gamla ting. Det kommer göra dig gott!

Det är också en bra vecka att hylla kärleken! Vare sig du lever i en relation eller inte, så finns det kärlek omkring dig. Det handlar om kärleken till din familj och dina vänner och även dina djur. Visa din kärlek och tacksamhet. Världen är i stort behov av positiva energier och tillsammans kan vi vända det negativa som tagit fäste på olika platser. Gudinnan Yemoja står också för den feminina energin, som verkligen behöver få plats. Det handlar inte om att trycka undan och kriga mot det maskulina, utan att möta den maskulina energin och skapa balans, precis som det ska vara. Den maskulina energin är det som styr egots styrande och den feminina energin ger utrymme till det intuitiva och känslosamma. Hjälp Moder jord att läka, genom att utgå från ditt hjärta i alla dina beslut.

Jag önskar dig en magisk vecka!

Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna

 Från och med 2022 så kommer de flesta av mina kurser att finnas tillgängliga online och även på engelska. 

Skapa din hemsida gratis!