Vägledning för v.35

30.08.2021

Den här veckan handlar om att verkställa och manifestera sina önskningar och mål. Mycket kan hända på kort tid och det är en god idé att samla sin energi för att rikta den åt rätt håll.

Det är positiva energier i rörelse och just nu finner du stor glädje av att ladda dig själv under solens stärkande strålar. Solen hjälper dig att fylla på ditt energi lager och det kan behövas för de kommande veckorna. 

Energierna bygger upp sig och ser ut att ge lika mycket som den tar, så var beredd på att det kan komma att ske flera förändringar den närmsta tiden. Kom ihåg att förändringar inte behöver betyda att något dåligt ska hända, utan att du får nya möjligheter. Allt beror på hur man väljer att se på det.

Det kommer en uppmaning om egenkärlek och att ge sig själv tid och eftertanke. Det är som tidigare sagt, starka energier i rörelse, vilket kan leda till att du kan börja ifrågasätta det liv du nu lever.


Vilka förändringar ligger framför dig?
 Lever du det liv du vill leva?

Detta är frågor som det kan vara värt att lägga tid och reflektion på. En förändring behöver inte vara livsomvälvande, men tillräckligt stor för att göra skillnad.


En bra vecka att göra färdigt sina åtaganden och avsluta projekt. Speciellt om det är något som inte gått helt och hållet som man tänkt sig och man egentligen inte vill eller orkar lägga mer energi på det. Avsluta det nu, innan höstdagjämning, så behöver du inte dras med det under resten av vintern. Om det är ett projekt som fortfarande lockar, så ta upp det igen nästa vår. 

Lägg istället din energi på det som faktiskt ger dig något och som inte bara ger dig bekymmer och trötthet.


Visa tacksamhet och kärlek mot dig själv och beröm dig för allt du åstadkommit under det här året. Vi ska nu knyta ihop säcken och göra en omvärdering över det vi åstadkommit under året. Vi går närmare hösten och den lugnare tiden på året.


Vad vill du ta med dig in i nästa år?
Vad vill du lämna bakom dig?


Värdera ditt arbete högt, oavsett om det gått i lås eller inte. Du förtjänar ändå att få den beröm som kanske ingen annan har tänkt på att ge dig för all den tid och möda du lagt ned. Här kan det handla om arbete som sker både inom dig själv, som det arbete du utför dagligen för att tjäna ditt levebröd. Det är heller inget fel i att kasta in handduken och invänta en annan tid. Allt sker av en anledning och universum har alltid en plan, även om vi själva inte alltid kan se den.

Jag önskar dig en magisk vecka 

Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna

Skapa din hemsida gratis!