Vägledning för v.36

05.09.2021

Just nu rör sig energierna snabbt, trots att vi går in i höstens mer lugnare atmosfär. Men det är bara tillfälligt, så passa på att följa med den snabba energivåg som nu sveper förbi. Den kan nämligen hjälpa dig att komma i gång med ett nytt projekt som du väntat på, eller ge dig energin att färdigställa något. 
Kom ihåg, att det du nu påbörjar kommer du få jobba med fram till nästa vår.


Var fokuserad och målmedveten. Just den här veckan ger störa möjligheter och det kan därför också vara nu som du får ett nytt jobb, byter bostad eller gör andra förändringar. 

Se först till att detta är det du verkligen vill. Det kan nämligen gå för fort ibland, så du inte hinner tänka igenom saker och ting. Det är därför viktigt att du bibehåller ditt fokus.

Du ska också stå upp för dig själv, den du är och det du tror på. Nu är det viktigare än någonsin att du inte låter någon annan klampa ned på dig och göra dig till något som du inte är. Bara du vet vad och vem du är!

Det är också tid för att stå upp för dina medmänniskor. Tillåt inte orättvisa! Vare sig du är på jobbet, hemma eller på skolan, så är du en människa, precis som alla andra. 

Det gör dig inte bättre än någon annan, men det gör dig heller inte sämre än någon annan. De människor som råkar ut för orättvisor i din närhet, är du skyldig att hjälpa. Även om det bara är genom ett leende eller en hälsning. Det handlar om att höja energin bland dem som utsätter andra. Genom att höja och stärka den utsatta individen, tar det också bort den negativa energin som skapar förövaren. Det är inte alltid så lätt och jag säger inte att det är gjort utan ansträngning, men kommer tas emot med tacksamhet.

Allt fler öppnar upp för de högre frekvenserna och det gäller det att de som redan är där, tar emot de nykomna med öppna armar. 

Låt andra ta del av din kärlek!

På grund av ett återbud, så finns nu en plats kvar till höstens Medium utbildning.  Den är förlagd över 1,5 år och fem moduler. Där får du lära dig mediumskapet från grunden. Du kan läsa mera och anmäla dig här. Senast 13 september

Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna


Skapa din hemsida gratis!