Vägledning för v.38

20.09.2021

Den här veckan kommer med många möjligheter och stor magi. Ta till vara på tiden och meditera mycket!

Vi befinner oss i en tid för utveckling och energihöjning,  vilket gör den här tiden ännu viktigare. Vi står inför en kommande fullmåne och höstdagjämning, som nu hjälper dig att förverkliga dig själv på alla plan. Önskar du ta dig framåt i din personliga och andliga utveckling, så är energierna med dig nu. Slöjan mellan världarna är tunnare än någonsin och mycket gynnsam för kommunikation med andra dimensioner. 

Den här veckans fullmåne sker Tisdag 21 september kl.14.02 och är i fiskens tecken. Som astrologiskt tecken så ser vi fiskarna simma åt varsitt håll och det kan ses som en symbol för valfriheten. Det finns nu inga gränser för vad du kan åstadkomma och möjligheterna är många.  Det står också för, att vi ibland tvingas röra oss mot strömmen, för att kunna förverkliga en dröm. Våga stå i din kraft och låt ingen annan tala om för dig vad som är rätt eller fel. Det kan bara du själv avgöra.

Höstdagjämningen sker Onsdag  22 september. Dag och natt är lika långa och för en stund, är allt i perfekt balans, för att sedan låta den mörkare årstiden ta över. Höstdagjämningen kommer med tre nyckelord:

 Släppa taget 

Vila 

Acceptans

Höstdagjämningen är en period där du har möjlighet att reflektera över din livssituation och även släppa taget om det som du inte längre vill, kan eller orkar bära med dig in i mörkret. Det kan handla om projekt, andra personer eller relationer som inte längre gagnar dig. En tid för meditation och reflektion. 

Stenar som jag rekommenderar nu, är Citrin och Ametist. Dessa hjälper dig att stå stark i dig själv och i din utveckling. Följ din inre röst och låt den vägleda dig framåt. 

Jag önskar dig en magisk fullmåne och höstdagjämnine!Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna

Skapa din hemsida gratis!