Vägledning för v.39

27.09.2021

Den här veckan har ett av de viktigaste budskapen som du någonsin kommer att läsa. Ett budskap som jag verkligen vill att du tar till dig och reflekterar över, för du är värd det.

Vi är upplärda med att söka vår kunskap från någon annan, eller ber andra om råd och vägledning. Det är självklart inte fel, men vi glömmer då också bort att lita på oss själva och den egna inre vägvisaren.

Samla dina tankar och ge dig tid att lyssna inåt. Vad hör du? Vad kan du se?

Du vet alltid bäst själv vad du behöver. Lär dig lita på din inre känsla, din inre vägvisare i livet. Dina guider finns alltid med dig och vägleder dig när du inte riktigt vet var du är på väg. Dina guider vet och ditt högre medvetande vet. Det enda du behöver, är att finna de verktyg du behöver, för att se, höra och känna. Då kan du själv se den förutbestämda vägen framför dig och du behöver inte be någon annan att visa den för dig.

När du litar på din inre känsla och dina andliga guider, så kan det aldrig bli fel. Du hamnar alltid där du behöver vara, i precis rätt tid. Ge efter och släpp taget om egots behov av kontroll. Du kan ändå inte inte kontrollera allt och alla i livet.  Men du kan acceptera, förstå och förlåta. 

Det högre medvetandet och den inre visdomen är inte bara för vissa utvalda. Vi har alla tillgång till det. 

Gudinnan ber dig att lita och lyssna på dig själv och din inre känsla. Du själv vet vägen!


Jag önskar dig en magisk vecka!


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna


Snart finns kursen Medial Utveckling tillgänglig som distanskurs, där du i lugn och ro kan utföra kursen i din takt hemifrån. 

Du kommer finna kursen på hemsidan inom kort.

Skapa din hemsida gratis!