Vägledning för v.42

18.10.2021

Den här veckans vägledning kommer med energier från Arcturus, som är en del av stjärnbilden Björnvaktaren och den starkast lysande stjärnan på den norra stjärnhimlen. Arcturus kan ses som en röd jättestjärna.  Precis som att arbeta med Plejaderna eller andra stjärnkonstellationer, så finns även stor visdom att hämta från Arcturus.

Det Arcturus vill förmedla till oss, är att återskapa bandet mellan människa, djur och natur. Mycket tar vi människor för givet och det är det som får oss på fall. Allt för länge har vi levt över våra tillgångar och allt för länge har vi klampat fram likt kungar, i tron att vi ska regera över allt levande.  De ber oss att öppna vårahjärtan och blicka in i vårt inre, vår själ. Där kommer vi finna universum. Det gudomliga. 

I bibeln står det att människan är Guds avbild och det är precis så. Vi är en del av den gudomliga skapelsen, oavsett hur vi ser på det gudomliga. Vi är en del av universums skapelse och lika gudomliga som alla andra Gudar och Gudinnor som vi känner till. Enda skillnaden är, att de Gudar och Gudinnor som vi känner till, förstod att de var just gudomliga. När du öppnar upp ditt hjärta och erkänner din gudomlighet, så är du också gränslös i ditt skapande av ditt liv. 

Allt för lite förstår människor vad villkorslös kärlek innebär och många ser sig själva som bättre än andra, pga hudfärg, kön eller sexuell läggning. För att nå det gudomliga inom oss, måste vi se förbi egot och begäret att äga och ha makt över andra. Lyssna på vad naturen har att lära dig. Lyssna på vad djuren har att lära dig. De har alla samma budskap: Lev genom kärlek! 

Människan är en Gudomlig skapelse, med samma förmågor som allt annat gudomligt i universum. Låt oss använda de förmågorna vist och inte slarva bort oss själva efter vägen mot rikedom. Livet självt gör dig rik och när du inser det, behöver du egentligen ingenting annat. 


Jag önskar dig en magisk vecka! 


Snart finns kursen Mediumskap som distanskurs. Det innebär att du, i din egen takt, går igenom varje steg mot ditt mediumskap och öppnar dörren till andevärlden när du själv är redo. Håll utkik under fliken kurser och event. 


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna

Skapa din hemsida gratis!