Vägledning för v.43

25.10.2021

Hej, du fantastiska människa!

Vi befinner oss i en av de mest magiska perioderna under hela året och vi har Samhain/Halloween att se fram emot! Den här tiden handlar ofta om de som passerat över till andra sidan och att vi ska hylla dem. Men jag vill inte att du glömmer bort dig själv. 

Den här perioden ses också som årets sista skörd, vilket kan betyda olika beroende på vad vi har att skörda. Kanske har du inga rotfrukter att skörda. Men vi har alla något inre att skörda och reflektera över.  Den här veckan ber jag dig att reflektera över ditt inre magiska jag. 

Är det inte lättare att uppfatta allt det magiska inom andra? Att man enkelt och helt utan att reflektera över det, räknar bot sin egen magi och utgår ifrån att andras är bättre? Jag blev inspirerad att skriva den här vägledningen, av en mycket kär vän, som alltid ser det vackra i andra. Det är en fantastisk egenskap och jag beundrar henne för det. Det är minst lika viktigt att se det vackra inom sig själv och det kan ibland vara svårare. Varför? Kanske för att vi inte alltid är vana att se oss själv som speciella, eller ens med ett högt värde. Ett dåligt självförtroende kan dra en skugga över det man egentligen skulle vilja känna och tro om sig själv och utan att blinka, så tillåter vi oss att tycka mindre om oss själva. 

Jag önskar att du kan se precis hur magisk och vacker du är. Att just du kan se dig själv genom någon annans ögon. Någon som beundrar dig. Du har så mycket att vara stolt över, även om du kanske inte inser det. Du utför magi varje dag, utan att reflektera över det. Magi handlar om att leva sitt liv utifrån sig själv och leva i sin egen sanning. Magi handlar om att våga stå upp för sig själv och våga göra det man drömmer om. Om du ännu inte vågat gå din egen väg, så vill jag ge dig följande råd på vägen:

Var inte rädd för vad andra ska tycka och tänka om dig. Vad spelar det egentligen för roll om etthundra år, vad du valde att göra eller inte. Det kan ha jättestor betydelse, eller ingen alls. Den största betydelsen är den som du gör för dig själv. Att du hade modet och kraften att följa ditt hjärta, utan rädsla för vad andra ska tycka. Om andra har mycket att säga och tycka om ditt liv, så betyder det att de själva inte har hittat rätt. Uppmana dem då att själva börja söka inom sig. Det kan vara avgörande för deras lycka i livet. Var sann mot dig själv och tillåt ingen annan att berätta för dig vad du ska tycka, tänka och känna. Endast du själv vet, vad som är sant och riktigt i Ditt liv!

Den väg du valt må vara krokig och fylld med frågetecken, men det är ditt liv och dina val. Hylla dig själv och din inre kraft. Ingen är som DU!

Jag önskar dig allt gott och en vacker och magisk vecka. Låt Samhain börja och ge dig hän till all den magi och mystik som nu råder.


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna

Skapa din hemsida gratis!