Vägledning för v.46

15.11.2021

Den här veckan handlar om att se helheten och att ta några steg utanför sig själv. Hur kan andras liv vara kopplade till din utveckling? Döm inte andras agerande eller livsvägar. de kan nämligen vara ihopkopplade med din väg, på ett eller annat sätt. Det betyder att ni är själskamrater som hjälper varandra framåt i det här livet. 

För att komma vidare, behöver vi också våga gå utanför vår egna dörr och se vad världen har att erbjuda. Det kan visa sig att grannen har mera att ge än vad du själv tror och du själv, kanske besitter egenskaper och visdomar som legat dolt, även för dig själv.  Förvänta dig det oförväntade och var inte rädd för att ta steget ut i det okända. Det kan leda dig till en fantastisk plats.

Använd din kreativitet för att hitta lösningar och tro mera på dig själv och dina förmågor. Litar du på dig själv? Finns det någon anledning för dig att inte lita på dig själv? Ställ dig de här frågorna och meditera gärna över svaret. Energierna rör sig snabbt just nu och om du inte ser upp, så kan det hända att du nöjer dig med första bästa känsla som kommer till dig. Förväxla det inte med din intuition, utan det kan mycket väl vara ditt ego som vill lura in dig i en falsk trygghet. Det är nämligen så, att vårt ego inte alltid vill det som är bäst för vår utveckling. Nej, ofta hänger det på hur andra människor uppfattar oss och därför ska vi inte ge lika stor plats till egot som vi gjort tidigare. Svårt? Kanske, men det är fullt möjligt.

Månen bygger upp sig och står i sin fulla prakt på fredag. Vilket betyder en dag för manifestation. Vad drömmer du om? Vilka mål ligger framför dig? 

Den här veckan hjälper dig att skapa din framtid och du ska vara noga med detaljerna! Universum levererar, men endast det du ber om, så slarva inte.

Vi har nu också stöd från Änglarna och det ger väldigt höga energifrekvenser. Använd dig av dem, för att höja dig själv och ditt medvetande. Det kan hjälpa dig att se ditt liv ur ett större perspektiv. Ibland så räcker inte det tunnelseende som vi är utrustade med, utan vi behöver också en vidvinkel. När du hittar den, så hittar du också svar.

Nummerologiskt sett, så är det här en vecka för nystart, vilket passar bra ihop med den fullmåne som är att vänta. Det stöder dig i dina planer framåt och kan ge dig en inblick i vad du behöver förändra i ditt liv. Vi är i vecka 46 och 4+6=10 vilket är ett avslut och en nystart. Så fundera över vad som kan kasseras, för att du ska slippa bära det med dig in i det nya året som inte alls ligger särskilt långt borta. Änglarna kommunicerar också via siffror, så håll utkik efter vad de har att säga dig.

Önskar du hjälp att manifestera dina drömmar och mål tillsammans med fullmånens kraftfulla energier?  Du kan nu köpa en ljudfil, med en fullmånemeditation, kanaliserad av mig. Meditationen jobbar med frekvenser från fullmånen och universum och är till för att hjälpa dig att manifestera dina drömmar och mål. 

Pris: 90kr 

Hur köper jag meditationen?

Du skickar ett mail till anna@sacredjourney.se du får betalningsuppgifter av mig och när betalningen är gjord, skickas ljudfilen till din e-post. Köpet kan ej hävas efter att ljudfilen sänts till dig och vid utebliven betalning avbryts ditt köp. 


Du är varmt välkommen med din beställning!

Välkommen till facebook gruppen Sacred Journey Mystery School, som är en grupp för kvinnor. Det är en plats för den feminina energin att växa och Du är varmt välkommen att söka in till gruppen och den varma gemenskapen. Gruppen är helt ny och min förhoppning är att den ska växa sig större.Jag önskar dig en magisk vecka! 


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna


Skapa din hemsida gratis!