Vägledning för v.47

22.11.2021

Det här är en vecka för inre resor och reflektioner. En stor del handlar om att finna balans och komma till ro med sig själv.

Du kan inte påverka allt som sker och det är heller inte meningen. Lita på at allt sker i precis rätt tid, oavsett det uppfattas positivt eller inte. Som prästinna följer jag Maria Magdalenas Roslinje och jag vet, att rosen även har taggar. Taggarna representerar de utmaningar vi ställs inför i livet och utan dem skulle vi inte utvecklas.

Att inte ha kontroll kan kännas svårt och ibland även outhärdligt. Men vi måste lära oss att släppa kontrollen och helt och fullt lita på att universum har en plan och att den alltid är för vårt högsta bästa. Kanske kan vi inte se eller förstå det just nu, men jag lovar dig att den insikten kommer att komma.

Det Gudomliga är tidlöst och räknar inte tiden som vi människor gör. För universum spelar det ingen roll hur många veckor, månader eller år det tar för dig att nå en insikt. Utan det enda som spelar någon roll, är balansen. Det viktiga är att finna balansen, även om man ännu inte fått insikten. För när du står i balans, så står du i en tillit till det Gudomliga och det innebär att du är redo att ta emot, när någonting ges till dig.  Ta ett steg tillbaka och betrakta universum ur ett Gudomligt perspektiv.  Från ditt högre medvetande. 

Blicka tillbaka 1000 år. Vad kan du se?  

Blicka tillbaka 5000 år. Vad kan du se? 

Blicka tillbaka till tiden för Atlantis. Vad kan du se? 

Blicka tillbaka till tiden för Lemurien. Vad kan du se?

Syftet med våra liv, är olika beroende på hur långt i utvecklingen vi kommit som själar. Be ditt högre medvetande att kommunicera med dig och berätta; vad behöver du lära dig i det här livet? 

Lita på att den här veckan kommer att ge dig allt som är menat för dig. Luta dig tillbaka och finn din inre balans.


Jag önskar dig en magisk vecka och första advent!Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & PrästinnaBoka valfri tjänst under Black Week och få 15% rabatt. Lediga tider finns från januari 2022. Läs mer och boka här.

Skapa din hemsida gratis!