Vägledning för v.48

29.11.2021

Vi har precis gått in i första adventsveckan och det händer mycket den första veckan i december.

Lördag 4 december kl.8.44 bjuds vi på en nymåne och solförmörkelse. Solförmörkelsen syns inte från Sverige, men vi känner av dess energier. Det här ger oss en stor möjlighet till en nystart och inte vilken nystart som helst, utan de här energierna fortlöper under de nästkommande åtta åren. Så de intentioner du sätter nu, bör vara långsiktiga. Nymånen i skytten ger oss en stark och eldig energi och jobbar även med naturen. Så vistas gärna utomhus för att förstärka din egen energi och de intentioner du sätter för dig själv och din framtid.

Även kristusenergin ökar och det handlar givetvis om att vi kommer närmare och närmare julen och den kristna synen på födelsen av Guds son.  Du behöver inte alls se dig som kristen för att jobba med Yeshua, som är en uppstigen mästare och under sin tid på jorden , var en stor healer. Personligen så väljer jag att bortse från den kristna synen på Vem och Vad Yeshua var och väljer istället att jobba med Hans energi och det han ville uppnå under sin tid på jorden. Här kommer starka energier in från plejaderna och de har starka budskap till oss: 

Gå på djupet in i dig själv och utforska dina sinnen och det du vet med dig själv, att Du Är. 

Vad har du för syfte på jorden? 

Vem är Du utan den jordiska kroppen? 

Du står inför en förändring, som på många sätt är positiv och som du kan göra mycket av. När du finner din inre styrka och vägvisare, så finns det heller ingenting som du inte klarar av. Du är en del av någonting större och meningen med livet är så mycket mer, än det som syns på ytan. 

En portal har öppnats för dig att ta steget framåt och utforska det Gudomliga som finns inom dig, ovan och nedan. Hylla Moder jord, den kropp du lever på och känn tacksamhet för det du har i ditt liv. Mycket mer finns att hämta, men var tacksam för det som givits till dig. 

Det är nyckeln till frihet!

Kanske känner du dig inte redo att ta emot Plejadernas budskap, kanske känner du att det kommer precis i rätt tid. Oavsett vilket, så ta dig tid att reflektera över den här veckans vägledning och känn in hur den landar i ditt hjärta. 

Vi går mot Vintersolståndet och Yule. Den tiden på året då tacksamheten står högt och vi har även fått lära oss genom Kristusenergin, att känna just tacksamhet och även acceptans mot andra människor. Våra liv är inte bara det egna jaget, utan vi integrerar även med andra och för att kunna göra det, så måste vi utgå från hjärtat. Öppna ditt hjärtchakra, för att ge och ta emot kärlek, ödmjukhet  och tacksamhet. 

Gå in i december med starka intentioner för framtiden och var fokuserad på Vad du vill göra med Ditt liv de kommande åtta åren. Möjligheterna är stora och tiden för utveckling är NU!Jag önskar dig en magisk vecka! 


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna


Om du önskar utveckla din feminina kraft och fördjupa dig i de uråldriga visdomarnas tempel, så finns nu en prästinneutbildning för just Dig. 

Hela kursen sker på distans, så du kan utföra den enkelt och bekvämt hemifrån!

Under ett år och en dag, får du följa årshjulet och jobba med den feminina kraften. 

Elementen 

Atlantis 

Avalon 

Egyptens mystik 

Heliga Graalen 

Maria Magdalena 

Gudinnan 

Tempeldörrarna står öppna och vi börjar 2/2-22 

Hela kursen sker på distans, så du kan enkelt och bekvämt utföra hela kursen hemifrån. Enkelt, tryggt och bra för miljön! 

Läs mera och anmäl din plats här!


Skapa din hemsida gratis!