Vägledning för v.49

06.12.2021

Vi närmar oss årets slut och energierna blir starkare och vi påverkas av dem på olika sätt. Just nu är det lite rörigt och energierna kan få oss att tappa fattningen och rent av känna oss klumpiga i vårt sätt att vara. Det ligger kvar en hel del energier från nymånen fortfarande och den kan vi känna igen som en stark och väldigt drivande energi. Fast vi vet kanske inte vart den ska föra oss.

Vad som är väldigt viktigt att tänka på nu, är att hålla sig jordad. Det elektriska kan trilskas mer än vanligt och bli inte förvånad om glödlamporna ryker och telefonen krånglar. Du kan också uppleva att ditt tålamod är sämre än vanligt och att du inte riktigt känner igen dig själv. Var öppen och ta emot det som kommer från universum. Vid såna här tillfällen, kan vi förvänta oss något nytt som gömmer sig bakom hörnet. 

Var noga med hur du uttrycker dig. För just nu påverkas halschakrat och solarplexus extra mycket. Det gäller både i tal och skrift och om du skriver mycket, så kan du mycket väl märka att stavningen inte riktigt sitter, eller att kreativiteten brister. Var inte för hård mot dig själv, utan jorda dig och ge dig själv kärlek och tid att vila. Återhämtning är det bästa vi kan ge oss själva just nu.

Förvänta dig inga stordåd den här veckan och sänd istället ut tacksamhet till universum, för det du faktiskt redan har. Ibland kan det vara svårt, men vi finner alltid något att vara tacksamma över.  Ge dig själv all den kärlek du förtjänar och behöver. 

Jag önskar dig en magisk vecka!


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna


Önskar du utvecklas andligt och medialt, så finns nu två nya distanskurser tillgängliga. Välkommen in i mystikens tempel )O(


PRÄSTINNEUTBILDNING


Den här kursen är för dig som vill fördjupa dig i de uråldriga templen och visdomarna från Atlantis, Plejaderna och Egypten. Här får du även jobba med energier från Avalon och jobba med Maria Magdalena och den Heliga Graalen. 

Den här kursen sker via zoom.


Det här är en distanskurs för dig som vill upptäcka och utveckla dina mediala förmågor. Här får du jobba med: 

dina chakran 

andliga guider 

tidigare liv  

kommunicera med andevärlden. 

Kursen ligger tillgänglig på hemsidan från 8 december och du kan utföra den hemifrån i din egen takt. 

Förboka din plats redan NU och spara 20% 

Skapa din hemsida gratis!