Vägledning för v.5

31.01.2022

Vi går in i en ny vecka, ny månad och vi firar dessutom imbolc! 

Med Imbolc välkomnar vi våren och det känns fantastiskt att äntligen få återse vårljuset och lyssna till fåglarnas kvitter. Fast jag har faktiskt fått njuta till fåglarnas magiska vår melodier sedan en tid tillbaka. 

Den här veckan ger oss möjligheten att skapa tillit inom oss själva och våga lyssna och stå fast vid den inre rösten, som hela tiden ger oss information. Med energier från Imbolc, så får även du en chans till en ny början och att utveckla dina sinnen fullt ut. Upptäck din inre vår och aktivera vatten och eld, som bär med sig dina känslor och ger kraft till att skapa. 

Vid din sida går också Gudinnan som länge väntat på att få blomma ut och vara den hon är skapad till att vara. Liksom du, vill hon också växa och nå sin fulla potential och du finner stort stöd hos henne. Din inre feminina kraft ökar när du ber henne att närvara. Kanske vill du hålla en Imbolc ceremoni och då uppskattar Gudinnan att få närvara.

Vi kan också känna oss extra påverkade av Venus just nu och ditt kärleksliv kan blomma. Ta till vara på den här tiden och finn glädjen och kärleken även till dig själv. Den här tiden är läkande och närande för både kropp och själ och du finner både tid och ork, att investera i kärleken. 

Det är mycket som händer nu, både i naturen och inom oss. Vi befinner oss i en dimensionshöjning och det finns möjligheter nu som du kanske inte vågat tro på förut. En ny värld öppnas upp och vi ser och förstår vår omgivning på ett helt nytt sätt. Sinnena blir starkare och det som legat dolt, är nu synligt. Ett uppvaknande sker på ett globalt plan och därför kan också världen kännas som ett stillsamt kaos. Tusen känslor tillsammans med ett inre lugn. 

Jag önskar dig en magisk Imbolc! 


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna


Jag heter Anna och jag är medium, healer och prästinna. Jag har min lokal i sagolika Sunne, i vackra Värmland.

Som medium förmedlar jag budskap från andra sidan och som prästinna jobbar jag med frekvenser. Det är med olika frekvenser som jag också fungerar som kanal för den helande energin. Den hämtar jag från Universum och den landar hos mottagaren exakt där den behövs. Jag tar också hjälp av mottagaren guider, för att få fram de budskap som behöver förmedlas. Ibland är vi inte öppna för att ta emot de budskap som våra guider försöker nå oss med och då kan jag förmedla dessa genom healingen. Du är varmt välkommen att boka din healing eller privatsittning hos mig och det gör du enklast via hemsidan. Just nu får du en gratis distanshealing när du köper någon av mina distanskurser. Dessa finner du här. 

Väl mött )O(

Skapa din hemsida gratis!