Vägledning för v.50

13.12.2021

Den här veckan kommer med ett uppvaknande av något slag och du kommer se någonting med helt nya ögon. 

Vi inleder veckan med Lucia och det ljus och hopp som hon bär med sig. Detsamma gäller för resten av veckan. Du kan behöva dra fram ditt inre lejon och visa ditt mod. Inte för att du utsätts för någon fara, utan för de förändringar du kan ställas inför just nu. De här förändringarna kräver ditt mod och tålamod, för ingenting är ännu skrivet i sten. Mycket av det som sker nu, kan ännu påverkas, men kanske vet du inte åt vilket håll det bär. Men du kan känna dig trygg med att din inre vägvisare ger dig vägledning och att du alltid ska följa ditt hjärta. Även om det är den vägen som skrämmer dig mest.

Sitt i stillhet och reflektera över det som sker. 

Vad är det som skrämmer dig? 

Vilket sorts mod behöver du plocka fram? 

Du är inte ensam och dina guider och änglar finns vid din sida. Just nu kan du finna starkt stöd från Ärkeängel Mikael som finns med dig för att ge sin stöttning. Även Gudinnan Hathor hjälper dig att vara öppen och mottaglig för att ta emot Gudomlig hjälp.

Låt din inre kompass vägleda dig framåt och lyssna inte till rädslan som nog försöker hålla dig tillbaka. Energierna kan göra dig en aning förvirrad nu och det är Din uppgift att hålla dig jordad och inte luras av egots försök att hindra dig från att utvecklas. Egot är nämligen din rädsla, som vill styra och kontrollera. Lyssna till hjärtat, som har tillit och vill det som är det Gudomligt bästa för dig och din utveckling. 


Jag önskar dig en magisk vecka och fin Lucia!  


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna
NU FINNS KURSEN MEDIAL UTVECKLING ONLINE!

Nu finns kursen MEDIAL UTVECKLING tillgänglig online. Perfekt för dig som vill göra kursen i lugn och ro hemma. Dessutom mer miljövänligt! Du anmäler dig enkelt genom att klicka här! För vem är den här kursen?

Den här kursen är för dig som vill upptäcka och utveckla dina mediala förmågor. Du kan vara helt nybörjare och du kan vara mer erfaren. Kanske vet du redan om dina mediala förmågor, men vill förstärka dem och utvecklas. 


Hur får jag tillgång till kursen?

Kursen ligger tillgänglig på hemsidan och du får ett användarnamn och lösenord för att logga in på kursen. Där finner du kurskompendiet och alla meditationer. Där kan du också skriva ut ditt diplom.


Vad kostar kursen?

Kursen kostar 999kr och kan betalas med kort, swish eller till bankgiro. Inom kort kommer du också kunna välja Klarna som betalningsmetod. Du betalar in samband med anmälan och när betalningen är gjord, får du dina inloggningsuppgifter.


Hur ser kursvillkoren ut?

Pengarna betalas ej tillbaka efter att inloggningsuppgifterna skickats ut till kunden. Om kunden ändå väljer att avbryta kursen, så betalas ej pengar tillbaka. Du måste vara 18 år för att få gå någon av mina kurser.

Jag vill veta mera!

Jag vill anmäla mig!

Skapa din hemsida gratis!