Vägledning för v.51

20.12.2021

Den här veckans vägledning skrivs i energierna av fullmånen. Vi är den fjärde adventsveckan och även julveckan. Tisdag bjuder dessutom på vintersolståndet, så den här veckan är kraftfull på många sätt.


Vi är under stor påverkan av just vintersolståndet, som sker Tisdag 21 december. Alltså årets kortaste dag. För många känns det konstigt att hylla ljuset, när det är mörkret som råder. Men det är vid vintersolståndet som ett skifte sker och ljuset återvänder. Vintersolståndet för med sig ljuset och möjligheten att växa och återfödas in i ett nytt ljus och en högre energifrekvens. 

Änglarnas närvaro är kännbar och vi kan, om vi är öppna och mottagliga för det, höra och känna av dem. Änglarnas främsta uppgift just nu, är att sprida sin kärlek och hjälpa människor att öppna upp sina hjärtan. Det är nämligen genom hjärtat du kommunicerar med ditt högre medvetande och även med änglarna. Att änglarna finns med omkring oss, betyder också att vi är redo att ta klivet framåt och aktivera den visdom som länge legat dold. Ta emot deras budskap när de kommer till dig! 


Många är ni säker som känner av den starka rörelsen som är omkring er, på ett eteriskt plan. Ungefär som om energierna vänder ut och in på sig själva och just nu, kan man uppleva ett eteriskt kaos. Det beror på vintersolståndet, som är en vändpunkt. Moder jord vilar fortfarande och kommer fortsätta göra det under en tid. Men det dröjer inte länge, innan Hon förbereder sig för våren. Här finner vi en portal som hjälper oss se helheten. Dörren står öppen för dig att kika in i ditt högre medvetande och få hjälp att förstå och se ditt liv ur ett högre perspektiv. 


Den här veckan är frekvenshöjande och du kan höja din frekvens genom meditation, där du fokuserar på ditt hjärtchakra. Öppna upp ditt hjärta och se genom hjärtat, istället för dina ögon. När du gör det, kommer världen att se annorlunda ut och du kommer förstå ditt liv på ett helt nytt sätt. 


Lyssna 

Se 

Känn


Inom dig kommer du finna en ny sida hos dig själv. En sida som du kanske inte ens visste fanns. Kunskaper och visdomar som du aldrig trodde var möjliga.  Använd den här veckan till att göra det omöjliga och väcka upp ditt högre medvetande. Meditera, promenera och var i tystnad. Släpp taget om julstressen och låt julen komma till dig. Just nu jagar vi den perfekta känslan och den perfekta julfesten. Låt istället julen komma till dig i tacksamhet, glädje och kärlek.

 Öppna dörren till ditt hjärta och ditt högre medvetande.  


Jag önskar alla fantastiska läsare, en riktigt God Jul!


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & Prästinna


Julklappstips till dig själv, eller någon annan!


Skapa din hemsida gratis!