Vägledning för v.52

27.12.2021

Vi har nu nått årets sista vecka och energierna från 2022 börjar redan kännas starkt! Ett nytt skifte är att vänta och det för med sig både omtumlande och vägvisande energier.

Saker och ting är inte alltid som det verkar, utan du kan behöva söka under ytan för att få fram hela sanningen. Var öppen och mottaglig för universums sätt att kommunicera med dig och nu är din intuition viktigare än någonsin. Du behöver få upp dina ögon och se den verklighet som faktiskt finns framför dig. Dimman kommer att lätta och då kommer du se din sanning i ett helt nytt ljus.

Det är höga energier i omlopp och du behöver själv höja din frekvens för att lättare gå in i 2022, som är en viktig portal för den globala frekvenshöjningen. 


5 sätt att höja sin frekvens


Meditation

När du mediterar så kommer du djupare in i dig själv och når ett högre stadie av medvetande.  Oavsett vilken typ av meditation du väljer att göra, så har den en avslappnande och frekvenshöjande effekt. Meditation har också positiva effekter på den fysiska kroppen. När du slappnar av får din kropp vila, vilket hjälper till att sänka puls och blodtryck. Vi lever i ett stressigt samhälle och vi behöver nu, kanske mer än någonsin, finna inre balans och ro.


Jordning

Det kanske låter konstigt att jorda sig, när man vill höja sin energi. Men det är faktiskt så, att det som finns nedan, inom och ovan, hör ihop. Så när du jordar dig själv i Moder jord, så jordar du dig också i dig själv och Universum. Du jordar din energi och kopplar dig samman med jordens energifrekvens, som bär samma frekvens som universum. 


Kristaller

Du kan också använda dig av olika kristaller för att höja din frekvens. Jag brukar använda mig av Lemurian Seeds eller Bergkristall när jag vill jobba mot frekvenshöjning. Ametist, Labradorit, Smaragd och Selenit är också några av mina favoriter. Var noga med att rena dina kristaller med jämna mellanrum, eftersom de drar till sig energier. 


Tacksamhet & Ödmjukhet

Att känna tacksamhet är mer än en klyscha. Du höjer din energi genom att känna tacksamhet över det du har i livet och lever ditt liv med en ödmjuk inställning. Vi vet inte alltid vad som pågår i andra människors liv och vi har heller ingen rätt att döma andras sätt att leva. När du sänder ut tacksamhet till universum, så attraherar du också mera av det som du är tacksam för, vilket ger dig ett rikare liv på så många sätt.


Tillit

Att ha tillit till universum och det Gudomliga, höjer ditt medvetande och släpper taget om ditt ego. Egot vill ha kontroll och sänker din energifrekvens. Oftast på grund av rädsla och oro. det kanske inte sker medvetet, men du kan säkert minnas flera tillfällen, då du brottats med dig själv. Hjärtat har bett dig att gå en väg och egot visar något annat. Väljer du då att följa ditt hjärta, så höjer du din frekvens och ger mindre plats för egot att styra. 


Det är en spännande tid vi lever i och den kan inte förändras, om du inte gör det aktiva valet att börja med dig själv. Du kan inte begära något av andra som du inte är beredd att göra själv. Det är just det, den andliga utvecklingen handlar om. Vi måste alla göra den resan och den sker inom oss. Vi kan få verktyg och vägvisning framåt, men vi måste själva ta stegen mot vårt mål.  När du väljer att ta klivet, så finns det inte längre några begränsningar. Hela världen och universum ligger för dina fötter och det är bara du själv, som sätter dina gränser.


Jag vill önska dig en magisk vecka och ett Gott Nytt År!


Väl mött )O( 

Anna Mattsson 

Medium, Healer & PrästinnaFacebookgruppen Sacred Journey Mystery School är en plats för kvinnor att samlas och höja sin energi, genom att tillsammans jobba med sin andliga och feminina kraft. Ansök om medlemskap redan idag!

Skapa din hemsida gratis!