Veckans vägledning v.27

06.07.2021

Den här veckan är Gudinnan Isis central och hon jobbar utifrån Sirius Portal som står öppen mellan 3-7 juli. Vi kan känna av dess energi fram till 9 juli och fram till dess kan vi njuta av en stor utveckling på ett andligt plan.

Början av veckan kan ge lite blandade känslor, eftersom vi inte alltid vet vart vi ska göra av det vi känner och upplever. Det är viktigt att hålla sig jordad och inte tappa fotfästet, även om energierna är höga och det kan vara lätt att sväva iväg. Gudinnan står rak i ryggen och visar ett fat av Eklöv. Hon vet att vi snart kommer få ett uppvaknande och för det, är hon redo att ta emot våra frågor.


Sirius portal står öppen och den ger oss klarhet och hjälp till utveckling. Jorda dig och behåll fokus på det du vill uppnå och försök att ha så rena intentioner som möjligt. Krångla inte till det i onödan och skapa inte kaos när det inte behövs. 
Hela veckan handlar om nystart och energipåfyllnad. Veckans två sista dagar, påverkas av nymånens energier och även den signalerar, att det är en återfödande tid. Naturen må stå i sin fulla prakt, men är inte ännu redo att vända blad. Cyklerna är återkommande och tar aldrig paus. 


Samla kraft ute i naturen och meditera mot Sirius för att få de ledtrådar du behöver för att låsa upp dina inre visdomar. Sirius som anses vara Gudinnan Isis födelsestjärna, håller de feminina energierna och kan hjälpa dig att återskapa dig själv och kraften som är Din. Låt dig fyllas av den kvinnliga kraften och låt Hennes visdom leda dig rätt.

Jag önskar dig en magisk vecka!


Här på hemsidan finner du alla de kurser och tjänster jag erbjuder. Just nu ger jag Dig en fri månad, när du registrerar dig för Andlig & Medial coachning online. Erbjudandet gäller t. o. m 11/7-2021 

I webbshoppen kan du botanisera bland magiska och andliga ting. Gör gärna ett besök och glöm inte att fylla i koden sommar21 för att få 75kr rabatt vid köp över 500kr.

Väl mött )O(
Anna Mattsson
Prästinna, Medium & Författare


Skapa din hemsida gratis!