Veckans vägledning v.28

12.07.2021

Veckans vägledning v.28

Den här veckan handlar om de val du gör och hur dessa kan komma att påverka din framtid.

Den här veckan kan bjuda på både spännande vägskäl, som utmanande uppgifter. Månen är ny och kan föra med sig en vilja till förändring. Ha inte för bråttom när du tar nya beslut. Det som sker nu, kan komma att påverka resten av din sommar, om inte ännu längre. Vi står mellan sommarsolståndet och Lammas, som är första skörden och därför är det en god idé att verkligen fundera på, vad Du vill skörda.

Det här är också en vecka för självkärlek! Ge dig själv det du behöver och förhandla inte med dig själv om din egentid, utan Ta Dig den tiden. Fokusera på ditt sakralchakra och meditera gärna för balans. Här finner du din inre feminina energi.

Mellan 11-15 juli är det bara en grad mellan Venus och Mars, vilket betyder att du kan uppleva mycket stark passion och känslostormar. Vi kan uppleva ett så kallat planetariskt krig. Venus som står för kärlek och Mars som står för det krigiska stöter samman, vilket då kan innebära en hel del tvära kast i känslolivet.

Lägg tid på den egna läkningen och känn efter vad din kropp behöver. Vila och spendera tiden som Du önskar. Du kan känna ett större behov av sömn just nu och det beror på att det är så många och starka energier i omlopp. Det är en bra tid för drömarbete. Be om vägledning i dina drömmar. Du kan bli förvånad vad du kan åstadkomma under några timmars vila. 

Önskar du personlig vägledning, så kan du boka en tarotvägledning eller medial vägledning här.

Jag heter Anna och jag jobbar som Medium, Healer, Författare och Prästinna. Som medium förmedlar jag budskap från andra sidan. Som Healer hjälper jag människor att finna sin inre balans. Som författare vill jag hjälpa andra att öppna upp och använda sin egen kraft för att förverkliga sina liv. Som Prästinna lever jag i samklang med Moder jord och förmedlar Gudinnans visdom till andra. 

Min andliga resa började när jag var barn. Jag har alltid haft kontakt med andra sidan och förstod när jag kom upp i senare tonåren, att jag behövde lära mig att kontrollera och framför allt begränsa min kontakt. 

Jag har också alltid känt en dragning till de magiska kulterna och hela tiden känt en samhörighet med häxor och prästinnor. Vilket inte alls är konstigt, eftersom jag idag jobbar med energier på ett sätt som prästinnor och magiker alltid har gjort. 

Jag håller flera kurser årligen och på hemsidan kan du läsa om de aktuella kurser och workshops jag håller. Vill du att jag kommer till din hemstad? Kontakta mig här.

Väl mött )O(

Anna Mattsson


Följ mig gärna på Facebook @sacredjourney och Instagram @anna_mattsson_spiritualmedium

Skapa din hemsida gratis!