Veckans vägledning v.29

19.07.2021

Den här veckan påverkas starkt av de feminina energierna från Maria Magdalena. Hon som är en del av den feminina Roslinjen och bärare av den Heliga Gralen.

De feminina energierna regerar och det innebär att Du kan känna dig starkare dragen till Gudinnan. Den  feminina energin råder, för att höja energifrekvensen på jorden och därmed även Din frekvens.

Ta väl hand om din kropp och lyssna till din själ. I ditt hjärtchakra känner du vad som är rätt för just dig och vad Du behöver göra för att förbättra ditt liv. Den feminina energin handlar inte enbart om det kvinnliga könet, utan påverkar hela jorden. Den feminina frekvensen är det kosmiska ljuset i jordens leylinjer och i kristallerna som jorden ger oss. Det som gör den här energin så central just nu, är att den har höjts och därför tar mera plats och breder ut sig.

Förbered dig för en energihöjning och tillåt den feminina energin att ta fäste i din kropp och själ.

Den feminina energin kommer uppifrån och jobbar sig nedåt. När du börjar att jobba med högfrekventa energier, är det för att öppna upp och rena för att göra plats i kroppen och själen, för de mer jordande energierna som vi behöver, för att höja frekvensen på jorden. De tyngre och mer jordande energierna är inte negativa och heller inte lägre, utan jobbar på en mycket hög frekvens, fast på en jordlig nivå. Det sker just nu och för att Du lättare ska förstå och kunna ta emot dem, så behöver du öppna upp för att ta emot dem.

Gudinnan uppmanar dig att ta ansvar för ditt liv och din utveckling. Du är inte ensam om att behöva höja din frekvens, för det är ett centralt behov och något som kommer att ske, även om det kommer ta tid. Du kan hjälpa till med höjningen, genom att börja jobba med dig själv. 

Ta ned de högra energierna i din kropp och känn dig upplyft av den Heliga Feminina energin. 


Jag önskar dig en magisk vecka!


Önskar du utvecklas andligt och medialt, så finns nu Andlig & Medial coachning online. En fortlöpande coachning för dig som vill jobba med dig själv på ett personligt och andligt plan. Läs mera och registrera dig här.


Väl mött )O(

Anna Mattsson

Medium, Healer & Prästinna


Skapa din hemsida gratis!