Min Blogg om livet som Medium, Prästinna & Healer

 

Jag är Prästinna och i mitt tempel erbjuder jag healing, vägledningar, regressioner och ceremoniellt arbete, som utförs på plats i min lokal, likväl som på distans. Du är välkommen in i den varma gemenskapen som ett systraskap innebär och vi vandrar tillsammans genom årshjulets magi.

Den här veckan inleds med att luftelementet påminner oss om att hålla fokus i våra tankar. Det är tid för manifestation och är du inte fokuserad, så kan du attrahera det du egentligen inte vill ha.

Årets andra vecka kommer med mer energi och vi kan känna av de högre frekvenserna mer än tidigare. Vi har gått in i en åtta års cykel som skapats av Venus och det som sker nu, påverkar vår framtid. Det som sker nu, är heller ingen slump, utan nu har du stora möjligheter att faktiskt leva ut dina drömmar och...

Vi har nu nått årets sista vecka och energierna från 2022 börjar redan kännas starkt! Ett nytt skifte är att vänta och det för med sig både omtumlande och vägvisande energier.

dec. 23

God Jul!!

Nu har vi kommit fram till den efterlängtade julen och jag hoppas du får tid till vila, skratt och härlig gemenskap. Julen står för så många olika saker, men framförallt så handlar det om kärlek!

Den här veckans vägledning skrivs i energierna av fullmånen. Vi är den fjärde adventsveckan och även julveckan. Tisdag bjuder dessutom på vintersolståndet, så den här veckan är kraftfull på många sätt.

Skapa din hemsida gratis!