Prästinna av Isis Tempel

Jag har blivit kallad att föra hem isis prästinnor.  Du är en av dem!

Vi befinner oss i en Gyllene tidsålder; Isis tidsålder. 

Jorden är redo att återinföra Isis kraftfulla, feminina energier och Hon kallar nu sin prästinnor tillbaka till Templet. Hennes läror har legat i vila och mycket försvann för nära  tvåtusen år sedan, när Maria Magdalena gick i lära i Isis Tempel.

Maria Magdalena var en kraftfull kvinna, som stod vid Yeshuas sida. Inte bara som en lärljunge, utan också som hans fru. På grund av det, var Maria Magdalena ett hot och hennes läror fick inte föras vidare; Isis läror.

Av rädsla ville man förstöra och mörka lärorna och de tempel som stod i hennes namn. Vi är nu i en tid av återfödelse; Vattumannens tidsålder. Både Isis tempel och Maria Magdalena återföds nu på ett eteriskt plan.

Du har blivit kallad av Isis att åter igen beträda rollen som Hennes Prästinna.

Du är född till att föra Hennes visdom och läror vidare och varje prästinna har ett unikt uppdrag. 

Du kommer i tre steg, initieras in i Isis tempel och ta emot och aktivera koder direkt från Gudinnan Isis. De koderna hjälper dig att förstå just Ditt unika syfte och uppdrag som Prästinna av Isis Tempel. Du aktiveras att minnas din roll som prästinna och bärare av Isis Gyllene ljuskoder. 

Du vet att du är kallad! 

Du vet att Du har ett speciellt syfte! 

Förverkliga dig själv och den Prästinna Du Är!

Initieringarna

1:a initieringen

Gudinnan Isis kallar dig till sitt tempel och välkomnar dig till sin eldstad. Du kommer här få ta emot koderna som Isis ger dig och dessa är unika för just dig. 

I det här steget väcker Isis upp prästinnan inom dig, som så länge vilat från sitt uppdrag. Du har blivit sänd till jorden för att väcka Isis Gyllene ljus och hålla Hennes energi. Du är en av Isis ljusbärare av den feminina energin och den urkraft som så länge väntat på att släppas fri.

2:a initieringen

Du förs här till Isis Moderstjärna; Sirius. Hit tas du, för att aktivera ditt universella ljus och ditt kosmiska medvetande. 

Sirius har väntat dig och du tas emot med öppna armar. Här tar du emot och aktiverar koder från Hathor och Ossiris, Isis blodslinje. Precis som alla prästinnor alltid har gjort. 

3:e initieringen

Isis gör dig till väktare och prästinna till ett av sina tempel. Koderna hon sänder dig, ger dig all den information som du behöver för att bära Hennes ljus och bevaka Hennes tempel. 

Du initieras nu till Prästinna av Isis Tempel.


Vem är den här initieringen för?

Den här initieringen och aktiveringen, är för dig som är van att ta emot högfrekvent energi och som är medveten om din egna roll i dina meditationer. Du behöver vara medveten om att det kan ta tid att förstå och till fullo ta till sig de koder som kommer igenom och vara villig att ge sig själv den tiden som också behövs.

Du tar ansvar för din utveckling och har en god kännedom om dina egna känslor och är van att arbeta med dig själv på ett eteriskt plan. 

Vad får jag?

Du får tre förinspelade initieringar på ca. 1,5h. Dessa ges till dig genom meditation och Du själv tar emot dem på ditt sätt. 

Du får tillgång till en privat facebook grupp, där andra av Isis prästinnor finns. 

Hur anmäler jag mig?

Du fyller i formuläret nedan och skickar in. Ett bekräftelsemail skickas då till dig, med betalningsuppgifter. Du betalar i samband med anmälan. Utebliven betalning = inget kursmaterial.

Pris: 750kr

Pengarna betalas ej tillbaka på utskickat kursmaterial. Skapa din hemsida gratis!