Mina tjänster

Vilken tjänst passar dig?

Kanske vet du att du vill ha vägledning i en fråga, eller kanske står i ett vägskäl i livet och inte riktigt vet hur du ska gå vidare? Här beskriver jag kortfattat hur jag arbetar och vilken tjänst som passar ditt behov bäst.

Privatsittning/Medial vägledning

Vid en privatsittning är jag en länk mellan dig och andevärlden och där är då fokus på ande kontakten. Jag kan inte bestämma vem som ska komma igenom och vet aldrig i förväg heller vilka som kommer.  Jag bjuder även in dina guider och andra entiteter som du eventuellt har omkring dig. Vid en privatsittning/medial vägledning målar jag din aura och tyder den. Det är de energier som är omkring dig just nu och det som påverkar dig. Jag förmedlar också budskap från andra sidan och dina guider, som mer än gärna hjälper dig framåt på din livsväg.

 Healing

Vid healing så koncentreras energin från universums källa och riktas till dig och de platser på kroppen där healingen behövs mest just nu. Under healingen bjuder jag även in dina guider, som berättar för mig, var någonstans healingen behövs och de förmedlar även budskap under tiden.

 Healing ska ses som ett komplement till den traditionella sjukvården och du ska alltid rådgöra med läkare om du är sjuk eller mår dåligt. 

Tarotvägledning

Jag rekommenderar en Tarotvägledning om du önskar vägledning i en specifik fråga, eller kanske har flera frågor som du önskar vägledning i. Det jag vill att Du ska komma ihåg, är att korten endast ger Vägledning och inte ger dig definitiva svar. Du har själv Alltid ansvar över ditt liv och dina val. Korten kan endast ge dig en fingervisning av vad som kan komma att hända och de utgår Alltid från den livssituation du befinner dig i Just Nu.

Regressionsterapi

Önskar du få veta mera om dina tidigare liv? Vid en regression kan man få reda på mycket och många svar kan komma till dig genom att titta på tidigare liv. Det kan också lösa upp karmaknutar som man samlat på sig genom liven och det kan vara mycket känslosamt, så jag vill att Du ska vara beredd på att jobba med dig själv. 

Husrening

Upplever du aktivitet i hemmet eller kanske på arbetsplatsen? Vid en husrening går jag igenom bostaden och rensar bort energier och eventuella besökare från andevärlden. 

 

Medial vägledning/privatsittning på plats i Sunne med Marie

BOKNING: medialguidance@outlook.com

Marie förmedlar budskap från dina nära och kära från andra sidan, samt från dina guider.

600 kr

DistansHealing 60 min.

Healingen sker på distans och du får guidernas vägledning via e-post. 

600 kr


650kr


Regressions session  2,5 timmar

Under en regressionssession går klienten ned i en djupavslappning och blir vägledd tillbaka till tidigare händelser och tidigare liv. Genom att ta reda på tidigare liv, kan man också låsa upp blockeringar, rädslor och annat som hindrar från att man utvecklas och tar sig framåt i livet.


1.600kr


             Husrening                                                                                                                                2.500kr

Milersättning + eventuella merutgifter tillkommer vid resa utanför Sunne kommun

Boka vald tjänst här


Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och bokad tjänst. För privatsittning eller andra tjänster som kräver tidsbokning, så återkommer jag till dig för att bestämma en tid, har du en önskad tid för t ex. en gruppseans, så ange den i meddelandet.

Skapa din hemsida gratis!