Villkor och Privat Policy

Följande villkor är gällande när du handlar produkter, kurser och tjänster via sacredjourney.se

1. PRISER OCH BETALNING

 Alla varor anges med pris inklusive moms. Förskottsbetalning gäller på alla varor och tjänster som köps på www.sacredjourney.se

2. BETALNINGSALTERNATIV

2:1 Klarna: Du kan välja att betala med Klarna i kassan.

2:2 Kort: Du kan välja att tryggt och enkelt betala med kort.

2:3 Paypal. Betala snabbt och tryggt med paypal 

2:4 Alla köp och bokningar kräver betalning i samband med bokning/köp.

3. ÅNGERRÄTT

3:1 Du har full ångerrätt i 14 dagar från genomgått köp. För att nyttja din ångerrätt måste vi ha ett skriftligt meddelande oss tillhanda inom 14 dagar. Annars krävs full betalning. 

3:2 Ångerrätten gäller ej:

- Tjänster som påbörjats inom ångerrättsperiodens 14 dagar. Detta kan vara andliga målningar, privatsittningar, vägledningar eller dylikt.

- Om försegling och förpackning brutits på produkter, eller gått sönder som följd av vårdslös hantering av kunden. 

3:3 När du utnyttjat din ångerrätt, ska varan omedelbart returneras till oss, oskadd i originalförpackning. Returfrakt betalas av kunden.

4. PRIVAT POLICY

4:1 I samband med registrering och beställning, godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i verksamheten för att fullfölja god service. 

Med anledning av EU`s dataskyddslagstiftning, GDPR, har vi en god dataskyddspolicy. Som kund vill vi att du ska känna dig trygg och nöjd.

Som registrerad kund i vårt ordersystem, ingår du också i den lista vi använder för att skicka ut nyhetsbrev. Dessa nyhetsbrev skickas ut cirka en gång per kvartal. Dessa skickas till angiven e-postadress. Var god och meddela oss om du inte längre önskar få dessa nyhetsbrev. Det går bra att maila till info@sacredjourney.se

Enligt GDPR har du rätt att en gång per år, begära ut de personuppgifter vi lagrar om dig. Önskar du få din information borttagen från vårt register, kontakta oss: info@sacredjourney.se   Tänk på att vi kan ha rätt att neka din begäran , om det finns legala skyldigheter som hindrar oss från att omedelbart radera dina personuppgifter. Dessa skyldigheter kommer från bokförings - och skattelagstiftning, bank - och penningtvättlagstiftning, konsument- rättslagstiftning.

4:2 Ansvarig för lagrade personuppgifter är Sacred Journey, Anna Mattsson. orn. Nr 840401-6241 adress: Ingmår 128 68692 Sunne

4:3  Vi samlar in personuppgifter från dig för följande sammanhang:

- Hantera beställning

-Köp

- Leveranser

- Returer och reklamationer

4.4 Dessa typer av personuppgifter lagras om dig:

- Namn

- Personnummer (om dessa efterfrågas)

- Kontaktuppgifter

- Betalningsinformation

- Köpinformation 

Dessa personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande enligt köpeavtal.

4:5 Sacred Journey lagrar dina personuppgifter till dess att köpet har genomförts och för en tid om 12 månader efter din senaste beställning. Uppgifterna sparas i vår bokföring i fem år.

4:6  Underleverantörerna av Personuppgiftsansvarig är:

  • Webnode AG (e-shop system);
  • Fraktbolag;
  • Google Analytics (webbplatsanalys);


5. SÄKERHET

Sacred Journey använder sig av SSL- certifikat för att skydda dina uppgifter.

6. COOKIES

Sacredjourney.se använder cookies.

Cookies är en textfil som webbplatsen du besöker, begär att spara på din dator.

7. LEVERANSER

Leveranser som sker elektroniskt, skickas inom 10 arbetsdagar om inget annat anges vid din beställning. Vissa varor är beställningsvaror och har en leveranstid på mer än 2 veckor.

Leveranser som sker med postnord, skickas inom 5-8 arbetsdagar om inget annat anges vid beställning. Vid längre leveranstid meddelas detta via mail.

Leveranstiden för andliga målningar är 4-6 veckor. Anledning till detta är för att färgen ska hinna torka på canvasduken. Dessa skickas som rekommenderade brev.

Fraktavgifter tillkommer på alla leveranser som skickas med post, bud eller annat som ej är på elektronisk väg. 

Övriga leveranser skickas med postnord och deras leveranstider är gällande. 

8. EJ UTHÄMTADE PAKET

Ej hämtade varor returneras till oss. Kunden debiteras för fraktkostnad och expeditionsavgift. För närvarande 300kr.

9. RETURER

Returer skickas på kundens bekostnad, om inte varan är felaktig eller skadad.

Returer ska skickas på samma vis som de levererades, i originalförpackning. Kunden står för frakten vid byte av vara.

10. ÅTERBETALNING

Vid ångrat köp som utnyttjats inom den 14 dagars ångerrätten, återbetalas pengarna på angivet bankkonto, inom 5 bankdagar från den dagen varan är åter hos oss.

11. UTBILDNINGAR OCH WORKSHOPS

11: 1  Betalningsvillkor

Betalning sker i samband med anmälan. Kunden väljer att betala med Klarna, Paypal eller kort.

11:2  Mediumutbildningen

BETALNINGSVILLKOR 

Anmälningsavgiften om 700kr ska vara Sacred Journey tillhanda senast 5 dagar efter godkänd ansökan. Vid utebliven betalning annulleras bokningen. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka om kunden väljer att avbryta/ ej påbörja kursen.

Om anmälan sker mindre än 31 dagar före kursstart, så ska hela beloppet av modul 1 vara Sacred Journey tillhanda inom 1 arbetsdag.

Varje modul skall vara till fullo betald senast 30 dagar innan modulstart. Vid försenad betalning, debiteras en förseningsavgift  om 50 kronor. 

Om kunden väljer att avbryta påbörjad utbildning, betalas ej pengar tillbaka. Kunden är skyldig att betala nästkommande modul om kunden väljer att avbryta senare än 30 dagar innan nästkommande modul startar.

Om kursen av någon anledning blir inställd, betalas hela beloppet tillbaka till kunden. 

Från och med 1/1-2022 sker full betalning i samband med anmälan. Kunden väljer att betala med Klarna, Paypal eller kort.

KURSVILLKOR 

Kunden har alltid 14 dagars ångerrätt, om inte anmälan sker mindre än 14 dagar innan kursstart och kursen påbörjas inom 14 dagar.

Om kunden väljer att avbryta under utbildningens gång, betalas ej pengar tillbaka. 


12. GRUPPHEALING PÅ DISTANS

När klienten bokat och betalat sin distanshealing, är bokningen bindande och pengar betalas ej tillbaka. Pengar betalas ej heller tillbaka om klienten själv anser att healingen var verkningslös eller om klienten av någon orsak missat att healingen ägt rum. 

12:1 PRIS

Priset för grupphealing på distans är för närvarande 100kr och ingår EJ i kampanjer eller eventuella rabatter.


13. DISTANSKURSER

13:1 Betalningsvillkor

Betalning sker i samband med anmälan och betalas ej tillbaka om kunden väljer att avbryta under kursens gång. Pengar betalas heller ej tillbaka, när kursmaterialet skickats ut till kunden, eller efter att kunden fått inloggningsuppgifter till aktuell kurs. 

Kunden kan välja att betala med Klarna, Paypal eller kort.

13:2 Upphovsrätt

Allt kursmaterial är skrivet och ägs av Anna Mattsson och Sacred Journey. Det inkluderar skriven text, meditationer, videoinspelningar och dyl. Ingenting får kopieras eller ges ut till tredje part, utan skriftligt godkännande av Anna Mattsson. Ljudfiler får heller inte spelas upp i offentliga sammanhang, eller skickas vidare. Om det sker, kommer rättsliga åtgärder att vidtas. 




Villkor och Privat Policy var senast uppdaterad 2021-12-31

Skapa din hemsida gratis!